X-Faktor: egymásnak esett Gáspár Laci és Puskás Peti Szekér Gergő produkciója után

Puskás Peti Gáspár Laci X-Faktor 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci leszólta Puskás Peti mentoráltjának, Szekér Gergőnek a produkcióját. Szerinte Peti nem hallotta meg a hibákat, ez pedig azt feltételezi, hogy mentortársának nincs megfelelő hallása ehhez a munkához.

"Olyan volt, mintha ezt a dalt megtanultad volna, de a zongorakíséretet most hallottad volna először életedben. Ezt nagyon elrontottátok, és ez Petinek is szól" - idézi Gáspár Lacit a Blikk. A teljes vita az alábbi videón tekinthető meg.

ValóVilág: újra egymásra talált Radics és Vivi (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181118-valovilag9-ujra-egymasra-talalt-radics-es-vivi.htmlAhogy megírtuk, Vivien a beköltözésekor szinte azonnal ágyba bújt Radiccsal. Ez után elmérgesedett közöttük a helyzet, most azonban újra egymásra találtak. TV + SztárokOrigoSzakítása óta ostromolják a nők Pintér Tiborthttp://www.life.hu/sztarok/20181118-szakitasa-ota-ostromoljak-a-nok-pinter-tibor-szineszt.htmlAhogy megírtuk, néhány hete különköltözött egymástól, majd szakított Pintér Tibor és barátnője, Fridi. A színészt - saját bevallása szerint - azóta ostromolják a nők. TV + SztárokOrigoSáfrány Emese elképesztő videót posztolt: természetellenesen hajlékonyhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-safrany-emese-elkepeszto-videot-posztolt-termeszetellenesen-hajlekony.htmlSáfrány Emese olyan hajlékony, hogy ettől a videótól le fog esni az állad. TV + SztárokOrigoPuskás Peti reagált a barátnője forró csókjára Baronits Gáborralhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-puskas-peti-reagalt-baratnoje-forro-csokjara-baronith-gaborral.htmlBaronits Gábor és Eke Angéla forró csókot váltott a Csak show és más semmi színpadán. Puskás Peti a közösségi oldalán reagált a történtekre. TV + Sztárok--VV Ginu összeomlott: megbánta, hogy szexelt, és fél, hogy villán kívüli barátja elhagyja - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-vv-ginu-osszeomlott-megbanta-hogy-szexelt-es-fel-hogy-villan-kivuli-baratja-elhagyja-video.htmlVV Ginu lefeküdt VV Csokival, és most nagyon megbánta. TV + Sztárok--Király Viktor barátnője, Virág Anita a Hatoslottó-sorsolás társműsorvezetője letthttp://www.life.hu/sztarok/20181113-kiraly-viktor-baratnoje-virag-anita-a-hatoslotto-sorsolas-tarsmusorvezetoje-lett.htmlMűsorvezető lett Király Viktor barátnője, Virág Anita: mostantól a Hatoslottó-sorsolás háziasszonyaként láthatják a tévénézők Marczali László mellett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.