Fehér Balázs 3 éve tűnt el a nyilvánosság elől, nehéz időszaka volt

nyilvánosság Fehér Balázs Konyhafőnök VIP - A séfek csatája Carbonfools
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki akarta deríteni, hogy a sok figyelem nélkül is tud-e élni Fehér Balázs, a Carbonfools együttes egykori énekese. Éppen ezért 3 évvel ezelőtt úgy döntött, eltűnik a nyilvánosság elől. Azóta nem tudni róla semmit, most azonban elmondta, mit történt vele az alatt az idő alatt. 

A Konyhafőnök VIP - A séfek csatája című műsorban tér vissza a képernyőre Fehér Balázs modell, a Carbonfools együttes egykori énekese, aki három éve eltűnt a nyilvánosság elől. A Reggeliben most arról beszélt, hogy úgy érezte, nem tud teljesíteni. Ki akarta deríteni, hogy működik-e a nyilvánosság nélkül is, van-e önbecsülése a visszajelzések nélkül.

"Rájöttem, hogy nincs. Hogy az önbecsülésem egy kreált dolog, amit én külső kondíciókkal tartok fenn. Be kellett ismernem ezt, és ez fájdalmas volt. Újra kellett értékelnem, hogy mi az, hogy férfiasság" - mesélte a műsorban Fehér Balázs.

A Házon kívül stábjának arról is beszélt, hogy tehetős családból származik, gyermekkorában tudós akart lenni. Ám 16 évesen felfedezték, modellkedni kezdett. Rengeteg pénzt keresett már gimnazista évei alatt, majd minden előképzettség nélkül énekelni kezdett a Carbonfools zenekarban. De azt is őszintén elmondta, ezek milyen terhet róttak rá. Miután kilépett a zenekarból, nagyon rossz állapotba került, az öngyilkosságra is gondolt. Egykori felfedezője vitte kórházba, ahol segítséget kapott.
Most, a hároméves önkéntes száműzetés után visszaköltözött az életébe a zene. Mint mondta: szüksége volt erre az időre.

A legmeghökkentőbb mítoszok a sztárokról: hat lábujj és tehénnyelvhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-a-legmeghokkentobb-mitoszok-a-sztarokrol-hat-labujj-es-tehennyelv.htmlA hírességek élete nyitott könyv, de sokszor előfordul, hogy kicsit kiszínezik a történetüket, hogy még izgalmasabb legyen. Rengeteg tévhit és pletyka terjeng a világsztárokról, amelyek időről időre új erőre kapnak, pedig sosem voltak igazak. Összeszedtük a legmeghökkentőbb tévhiteket a hírességekről. Íme. TV + SztárokOrigoKatalin hercegné folyton sebtapaszt visel, de senki sem tudja, miért - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-katalin-hercegne-folyton-sebtapaszt-visel-de-senki-nem-tudja-miert.htmlMindent kiszúrnak Katalinon, ami nem odaillő, így azt is észrevették, hogy valami mindig történik a kezével, ugyanis szinte folyamatosan sebtapaszt visel. TV + Sztárok--X-Faktor: Nagy Krisztián feladta a versenyt, nem fog szerepelni az élő show-banhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-xfaktor-nagy-krisztian-feladta-a-versenyt-nem-fog-szerepelni-az-elo-showban.htmlHiába jutott be az élő show-ba Nagy Krisztián, az énekes úgy döntött, nem tudja folytatni a megméretést. TV + SztárokOrigoZimány Linda nem akar többé szingli lenni, férfit akar az életébehttp://www.life.hu/sztarok/20181114-zimany-linda-nem-akar-tobbe-szingli-lenni-ferfit-akar-az-eletebe.htmlNem érzi magát magányosnak, mégsem tölti el örömmel, hogy esténként egyedül csukja magára a lakás ajtaját. Zimány Linda szeretne maga mellé egy társat, ám senki nincs a láthatáron. Elárulta, milyen férfira vágyik. TV + SztárokOrigoMeztelenül fotózták Varga Viktóriát, Graziano Pellé magyar barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181114-meztelenul-fotoztak-varga-viktoriat-graziano-pelle-magyar-baratnojet.htmlMeglehetősen forró fotót tett közzé magáról Varga Viktória: a modellt meztelenül fotózták egy kádban. TV + SztárokOrigoVV Reni és VV Zsuzsu meglovagolta egymást: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-vv-reni-es-vv-zsu-meglovagolta-egymast.htmlA ValóVilág legutóbbi adásában VV Reni meglovagolta VV Zsuzsut. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.