Szabálymódosítás az X-Faktorban: az első adásban négyen esnek ki

Szabó Zsófi tehetségkutató kiesés X-Faktor 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új szabályokkal folytatódik az X-Faktor legújabb évada. Kiderült, hogy az első adásban egyből négy versenyzőnek kell majd távoznia.

Mint arról már beszámoltunk, kiderült, kik jutottak be az X-Faktor élő show-jába. A csapatok azonban nem maradnak sokáig együtt, változtak ugyanis a műsor szabályai. Szabó Zsófi egy videóban árulta el, hogy az első adásban egyből négy versenyzőnek távoznia kell.

Lesz négy szék, négy biztos továbbjutó az adás végén, erről a mentorok döntenek. De csak az adás végén... Addig viszont cserélgethetik őket, erről viszont a nézők dönthetnek, hogy ki maradjon a székeken. Applikáción és SMS-ben is tudnak szavazni. Nagyon sok múlik a nézőkön. Nagyon izgalmas lesz. Tehát: lesz négy biztos továbbjutó, négy versenyzőt a nézők juttatnak tovább és rögtön négy ki is esik már az első adásban” – magyarázta ÉNB Lalinak Szabó Zsófi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.