Kétéves párkapcsolata ért véget Gáspár Evelinnek

Forrás: TV2/Mokka -
párkapcsolat Gáspár Evelin bíróság szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin elárulta, nemrég véget ért kétéves párkapcsolata.

Döntött a bíróság: két év próbaidőre bocsátották Gáspár Evelint, akit korában azzal vádoltak, hogy a BMW-jén található rendszámhoz, valamint az autó irataihoz a hatóság megkerülésével jutott hozzá.

Gáspár Győző lánya nagyon megkönnyebbült az ítélet kihirdetésekor, és továbbra is állítja, neki semmi köze az ügyhöz, nem is sejtette, hogy bármi gond lenne a papírokkal és a rendszámmal.

Gáspár Evelin nehéz időszakon van túl Forrás: TV2/Mokka

A Blikknek emellett beszélt arról is, hogy igen nehéz időszakon van túl. Nemrég szakított párjával, aki kihasználta őt.

Kevesen tudják, hogy két évig volt egy párom, együtt is éltünk a lakásomban. Sokszor megalázott, és már abban sem vagyok biztos, hogy valaha igazán szeretett. Nemrég eldöntöttem, hogy szakítok vele. A tárgyalásról egyből megyek haza, segítek összepakolni a cuccait. Elég volt a rengeteg bántásból. Én csak arra vágyom, hogy valaki végre azért szeressen, amilyen vagyok. Nem tagadom, most nagyon mélyen vagyok, úgy érzem, hogy kiégtem, de innen lehet felállni, és bizonyítani."

Sztárok, akik 30 éves koruk előtt távoztak az élők sorából: Heath Ledgertől Amy Winehouse-ighttp://www.life.hu/sztarok/20181109-sztarok-akik-30-eves-koruk-elott-tavoztak-az-elok-sorabol-heath-ledger-amy-winehouse.htmlNagy tehetségek, akiktől fájdalmasan korán kellett búcsút vennünk. Értelmetlen halálukat a rajongók talán a mai napig sem tudták megemészteni, hiába teltek már el hosszú évek azóta, hogy távoztak az élők sorából még 30 éves koruk előtt. TV + Sztárok--Nem jelent meg a Mokka élő adásában Pintér Tenyahttp://www.life.hu/sztarok/20181110-nem-jelent-meg-a-mokka-elo-adasaban-pinter-tibor-tenya.htmlPintér Tibort péntek reggelre hívták vendégnek a TV2 Mokkájába, de a színész nem ment el. Kiderült, miért. TV + SztárokOrigoHódi Pamela párja, Tóth Bence először beszélt a kapcsolatukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181110-hodi-pamela-parja-toth-bence-eloszor-beszelt-kapcsolatukrol.htmlNéhány hónappal ezelőtt már Berki Krisztián volt kedvese, Hódi Pamela is szerelemre lelt Tóth Bence focista személyében. A férfi most először nyilatkozott a kapcsolatukról és arról, hogyan barátkozott meg a pótapuka szereppel. TV + SztárokOrigoSurvivor: ez történt a kulisszák mögött Dávid győzelme utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181110-survivor-ez-tortent-a-kulisszak-mogott-david-gyozelme-utan.htmlA Survivor fináléja után is forogtak még a kamerák: nézd meg, mi történt a kulisszák mögött. TV + SztárokOrigoMég keresi a rendőrség Sánta László színész támadójáthttp://www.life.hu/sztarok/20181110-meg-keresi-a-rendorseg-santa-laszlo-szinesz-tamadojat.htmlElkapták Sánta László egyik támadóját, az elkövető társát azonban továbbra is keresi a rendőrség. A színészt még szeptemberben verték meg a nyílt utcán. TV + SztárokOrigoYvonne Dederick és férje házassága zátonyra futotthttp://www.life.hu/sztarok/20181110-yvonne-dederick-es-ferjenek-hazassaga-zatonyra-futott.htmlAzt pletykálják, hogy Yvonne Dederick és ügyvéd férjének házassága véget ért. Állítólag Dávid már el is költözött közös otthonukból. Yvonne több száz milliós asszonytartásra számíthat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.