Schobert Norbi szerint semmilyen botrány nem történt a TV2 műsorában

TV2 Csak show és más semmi Schobert Norbert botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi a Facebookon jelentette ki, semmi nem igaz azokból a pletykákból, miszerint durván kiakadt a TV2-re azért, mert lepontozták őt a Csak show és más semmiben.

Nemrég írtunk arról, hogy egyes informátorok szerint Schobert Norbi nehezményezte, hogy a Csak show és más semmi zsűrije lepontozta őt és partnerét, Tatár Csillát. A stábtag azt nyilatkozta, Norbi annyira ideges lett, hogy fel akarta hívni a TV2 producerét, miszerint azonnal kiszáll a műsorból.

A fitneszguru most tiszta vizet öntött a pohárba és Facebook-videón keresztül üzent a követőinek. Azt állította, az egész pletykából semmi nem igaz.

Képzeljétek el, 16 ismerősöm volt a stúdióban – köztük az ügyvédem –, és semmilyen botrány nem volt. Nem káromkodtam, nem szóltam semmit, nem álltam fel, nem mentem ki... Egyszerűen semmi nem történt a TV2 stúdiójában! Azt írták, a producert is fel akartam hívni. Ha én fel akarok valakit hívni, akkor a vezérigazgatót hívom. De senkit nem akartam felhívni. A TV2 vezetősége sem hívott magához, senkinél nem voltam raporton.”

Megható: 40 nap után ölelhették magukhoz rokonaikat a Survivor játékosaihttp://www.life.hu/sztarok/20181108-meghato-40-nap-utan-olelhettek-magukhoz-rokonaikat-a-survivor-jatekosai.htmlLeforgatták a Survivor legmeghatóbb jelenetét: a játékosok 40 nap után ölelhették magukhoz rokonaikat. TV + SztárokOrigoRussell Crowe egy szerep kedvéért felismerhetetlenné változotthttp://www.life.hu/sztarok/20181108-russell-crowe-egy-szerep-kedveert-felismerhetetlenne-valtozott.htmlÚj sorozatban kapott szerepet Russell Crowe, ám annak érdekében, hogy hitelesen tudja alakítani a karakterét, teljesen át kellett változnia. Felismerhetetlenné vált. TV + Sztárok--Balázs Klári tinédzserként modellkedett: egy külföldi lap is megkerestehttp://www.life.hu/sztarok/20181108-balazs-klari-tinedzserkent-modellkedett-egy-kulfoldi-lap-is-megkereste.htmlKiderült: Balázs Klári tizenévesen fotómodellként dolgozott. Egyszer még egy kanadai lap is megkereste, de végül nem vállalta el a címlapfotózást. TV + SztárokOrigoPintér Tibor és barátnője, Frida a szakítás határán állnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181108-pinter-tibor-es-baratnoje-frida-a-szakitas-hataran-allnak.htmlA mesés nyeremény és az együtt átélt élmények nem hozták közelebb Pintér Tibort és barátnőjét, sőt, a szakítás határára sodródtak. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: megtörtént az első szex, Krisztián és Cintike esett egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181108-valovilag-v9-megtortent-az-elso-szex-krisztian-es-cintike-esett-egymasnak.htmlVasárnap költöztek be az első lakók a VV9 villájába, a szerdai összefoglalóban pedig már az első szexjelenetet is láthattuk.TV + SztárokOrigoSztárok, akik örökbe adták gyermeküket: Roseanne Barr és Rod Stewart gyermekét is más neveltehttp://www.life.hu/sztarok/20181107-sztarok-akik-orokbe-adtak-gyermekuket-roseanne-barr-es-rod-stewart.htmlNehéz döntés elé kerültek pályájuk kezdetén egyes sztárok, amikor a gyermekük sorsáról kellett határozniuk. A bizonytalan lét, és a pénz hiánya miatt többen is arra a fájdalmas elhatározásra jutottak, hogy jobb a gyermeküknek, ha más családnál, jó körülmények között nevelkednek. A legtöbben aztán évekkel később, sztárságuk csúcsán, újra találkoztak az örökbe adott gyermekeikkel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.