Pécsi Ildikó a rendőrséget is bevetné, hogy unokája kiköltözzön az otthonából

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA -
rendőrség Pécsi Ildikó költözés Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó nagyon szeretné, ha végre lezárulna közte és Pártos Csilla között az évek óta húzódó pereskedés. A művésznő vissza akarja kapni a házát, ezért úgy döntött, akár rendőri beavatkozást is hajlandó bevetni, hogy az unokája kiköltözzön az ingatlanból. 

Miután Pártos Csilla elvált Pécsi Ildikó fiától, megkezdődött a pereskedés, aminek még ma sincs vége. Már több éve folyik a vita az ingatlanok és a rokontartás miatt, Pécsi Ildikó pedig hajthatatlan. Unokájának sem engedélyezi, hogy a tulajdonában lévő házban lakjon. A bíróság is úgy határozott, hogy Pártos Csillának és fiának el kell hagynia az otthont, amelynek Csilla eleget is tett, fia, Csaba azonban még mindig ott lakik. Levélben kérlelte nagyanyját, hogy ne kelljen elköltöznie, de a színésznő nem akarja, hogy maradjon.

Pécsi Ildikó és Pártos Csilla csatája folytatódik Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA
Pintér Tibor és barátnője, Frida a szakítás határán állnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181108-pinter-tibor-es-baratnoje-frida-a-szakitas-hataran-allnak.htmlA mesés nyeremény és az együtt átélt élmények nem hozták közelebb Pintér Tibort és barátnőjét, sőt, a szakítás határára sodródtak. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: megtörtént az első szex, Krisztián és Cintike esett egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181108-valovilag-v9-megtortent-az-elso-szex-krisztian-es-cintike-esett-egymasnak.htmlVasárnap költöztek be az első lakók a VV9 villájába, a szerdai összefoglalóban pedig már az első szexjelenetet is láthattuk.TV + SztárokOrigoValóVilág9: kiderült, miért kellett mentőt hívni a szexre készülő Renihezhttp://www.life.hu/sztarok/20181108-valovilag9-kiderult-miert-kellett-mentot-hivni-a-szexre-keszulo-renihez.htmlPár napja csak, hogy az első játékosok beköltöztek a VV9 villájába, máris megtörtént az első légyott. Illetve történt volna, ha nem sérül meg az egyik lakó.TV + SztárokOrigoPintér Tibor A legbátrabb párosban beismerte: lehetne jobb az ágybanhttp://www.life.hu/sztarok/20181107-pinter-tibor-a-legbatrabb-parosban-beismerte-lehetne-jobb-az-agyban.htmlA legbátrabb páros című műsorban a pároknak kérdésekre kellett válaszolniuk egymással kapcsolatban. Így kiderült, hogy Pintér Tibor lehetne fantáziadúsabb az ágyban. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: Pintér Tenya barátnője nincstelennek vallotta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-a-legbatrabb-paros-pinter-tenya-baratnoje-nincstelennek-vallotta-magat.htmlPintér Tibor és barátnője már azelőtt megegyeztek a nyeremény felosztásában, hogy valóban győztek volna. Kiderült, hogy Fridának több pénzt adna Tenya, ugyanis a lány „nincstelen”. TV + SztárokOrigoCsodás gyémánttal ajándékozta meg Schobert Norbi Rékáthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-csodas-gyemanttal-ajandekozta-meg-schobert-norbi-rekat.htmlNorbi A legbátrabb páros forgatása alatt sem feledkezett meg a házassági évfordulójukról: gyönyörű gyémánttal lepte meg Rékát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.