Julia Roberts elárulta magát: nem volt szándékos a hónaljszőrvillantás

Forrás: FilmMagic/Fred Duval -
Julia Roberts hónaljszőr hónalj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legendássá vált a pillanat, amikor Julia Roberts a Sztárom a párom című film premierjén integetés közben megvillantotta a hónaljszőrét. Ezután nők milliói követték a példáját, a feminizmus egyik nagy pillanatának tekintették, ám a színésznő most elárulta, nem direkt csinálta. 

Rengetegen emlékeznek arra a pillanatra, amikor a Sztárom a párom című film 1999-es premierjén Julia Roberts integetés közben megvillantotta szőrös hónalját. Nők milliói gondolták azt, hogy ez egy direkt lépés volt a színésznő részéről, rengetegen követték a példáját. A feminizmus egyik ikonikus lépésének tartották.

A Vogue magazin cikke szerint azonban a Busy Tonight című beszélgetős műsorban Roberts elárulta, hogy ez egy teljesen véletlen dolog volt. Jól emlékszik rá, hogy nem vette figyelembe, mennyire rövid a ruhája ujja, egyáltalán nem számított rá, hogy integetéskor majd kilátszik a szőr.

Julia Roberts a Sztárom a párom című film premierjén Forrás: FilmMagic/Fred Duval

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.