Reni és Csoki épp egymásnak esett a ValóVilágban, amikor mentőt kellett hívni

mentő szex Szexbalesetek ValóVilág9 ValóVilág powered by Big Brother
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reni és Csoki épp kezdtek összemelegedni, amikor egy óvatlan mozdulat Reni balesetét okozta.

Szinte az első perctől szimpatizál egymással Reni és Csoki. A két villalakó hamar megtalálta a közös hangot, már az első este együtt jakuzziztak – és azóta is egymást kóstolgatják.

Csoki hasonló, mint én, csak pasiban. Jó fej, bolondos, sokszor nem is lehet őt komolyan venni, annyit poénkodik. Nagyon bírom őt, nyomulós típus, én pedig szeretem a pasik agyát húzni” – árulta el Reni, aki épp a nyugiszobában félrevonulva került közelebbi kapcsolatba Csokival, amikor megtörtént a baj. Egy óvatlan mozdulat következtében megsérült, és mentőt kellett hívni hozzá.

Baronits Gábor kivonult a stúdióból a Csak show és más semmi próbájánhttp://www.life.hu/sztarok/20181107-baronits-gabor-kivonult-a-studiobol-a-csak-show-es-mas-semmi-probajan.htmlBaronits Gábor annyira megijedt a rá váró feladattól a TV2 műsorában, hogy egyszer csak kivonult a próbáról. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Krisztián máris ágyba vinné VV Cintit (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181107-valovilag-9-vv-krisztian-maris-agyba-vinni-vv-cintit-18.htmlVV Krisztiánt elbűvölte VV Cinti pucér teste, egyből rá is nyomult a lányra. Vajon mikor lesz ebből együttlét? TV + SztárokOrigoKulka János betegsége óta idegenként néz magárahttp://www.life.hu/sztarok/20181107-kulka-janos-betegsege-ota-idegenkent-nez-magara.htmlKulka János sok mindenen ment keresztül stroke-ja után, már nem ugyanaz az ember, mint aki előtte volt: idegenként néz magára. TV + SztárokOrigoSzikora Róbert nyugdíjas éveiről és az anyagi helyzetéről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20181106-szikora-robert-nyugdijas-eveirol-es-anyagi-helyzeterol-meselt.htmlSzikora Róbert idén ünnepli 65. születésnapját és most arról mesélt, anyagilag milyen helyzetben van nyugdíjasként. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoNovozánszki VV Fanni holttestét egy halottaskocsin vihették el, majd 1000 fokon hamvasztották – állítja egy rab a váci börtönbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181107-vv-fanni-holttestet-egy-halottaskocsin-vihettek-el-majd-ezer-fokon-hamvasztottak.htmlVV Fanni lassan egy évvel ezelőtt tűnt el. Először azt hitték, külföldre ment, mindent hátrahagyva, ám később kiderült: gyilkosság áldozata lett. A család kétségbeesetten szeretné megtalálni a lányukat, hogy végre békében eltemethessék, ám a testet úgy tűnik, hátborzongató körülmények között elhamvasztották. TV + Sztárok--Így örül Adele, hogy összeáll a Spice Girls: vicces fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181106-igy-orul-adele-hogy-osszeall-a-spice-girls.htmlAdele a Spice Girls visszatérésének hírére egy vicces gyerekkori fotót posztolt a közösségi oldalára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.