Közös projektbe fogott Tóth Andi és Szabó Ádám: karácsonyi albumot készítenek együtt

karácsony Szabó Ádám album dal Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi és Szabó Ádám óriási bejelentést tettek az Instagram-oldalukon: ennek biztosan nagyon fognak örülni a rajongók.

Nagy bejelentést tett Tóth Andi és Szabó Ádám. A szerelmesek az Instagram-oldalukon jelentették be, hogy közös projektbe fognak, ami igazi mérföldkő az életükben, ráadásul a rajongóknak is örömet okoznak vele. Azt is elárulták, hogy pontosan mibe vágták a fejszéjüket: közös karácsonyi albumot adnak ki.

„Mit szólnátok, ha azt mondanám, decembertől Andi–Ádám verzióban hallgathatjátok a karácsonyi dalokat? Készül a karácsonyi albuuum csak nektek, csak most”
– írta Andi egy róluk készült közös fotó mellé, amelyet Palácsik Lilla készített.

Pintér Tibor és Rubos Frida nyerték meg A legbátrabb párosthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-pinter-tibor-es-rubos-frida-nyertek-meg-a-legbatrabb-parost.htmlA legbátrabb páros első szériájának nyertesei Pintér Tibor és Rubos Frida lettek. Schobert Norbit és Rékát győzték le. TV + SztárokOrigoKiderült, kik a Legbátrabb Páros második szériájának versenyzői: Berki és szerelme is a csapat tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20181107-kiderult-kik-a-legbatrabb-paros-masodik-szeriajanak-versenyzoi-berki-es-szerelme-is-a-csapat-tagja.htmlÉpphogy véget ért a Legbátrabb páros című műsor első szériája, máris indul a következő. A versenyzők között többen korábban a konkurens RTL Klubon voltak láthatók. TV + SztárokOrigoNovozánszki, VV Fanni holttestét egy halottaskocsin vihették el, majd ezer fokon hamvasztották - állítja egy rab a váci börtönbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181107-vv-fanni-holttestet-egy-halottaskocsin-vihettek-el-majd-ezer-fokon-hamvasztottak.htmlVV Fanni lassan egy évvel ezelőtt tűnt el. Először azt hitték, külföldre ment, mindent hátrahagyva ám később kiderült: gyilkosság áldozata lett. A család kétségébeesetten szeretné megtalálni lányukat, hogy végre békébe helyezhessé, ám a testet úgy tűnik, hátborzongató körülmények között elhamvasztották. TV + Sztárok--Mellbimbót villantott Madonna lánya, Lourdes Leon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181106-mellbimbot-villantott-madonna-lanya-lourdes-leon.htmlMadonna lánya, Lourdes ezúttal sem fogta vissza magát: mellbimbót villantott egy New York-i díjátadón. TV + SztárokOrigoÍgy örül Adele, hogy összeáll a Spice Girls: vicces fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181106-igy-orul-adele-hogy-osszeall-a-spice-girls.htmlAdele a Spice Girls visszatérésének hírére egy vicces gyerekkori fotót posztolt a közösségi oldalára. TV + Sztárok--Szikora Róbert nyugdíjas éveiről és az anyagi helyzetéről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20181106-szikora-robert-nyugdijas-eveirol-es-anyagi-helyzeterol-meselt.htmlSzikora Róbert idén ünnepli 65. születésnapját és most arról mesélt, anyagilag milyen helyzetben van nyugdíjasként. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.