Kiderült, kik A legbátrabb páros második szériájának versenyzői: Berki és szerelme is a csapat tagja

második széria Laky Zsuzsanna Weisz Fanni versenyzők Legbátrabb páros Cooky Szögeczki Ági Csórics Balázs Aurelio Caversaccio Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Épphogy véget ért A legbátrabb páros című műsor első szériája, máris indul a következő. A versenyzők között többen korábban a konkurens RTL Klubon voltak láthatók.

Pintér Tibor és kedvese, Frida nyerték meg A legbátrabb páros című celebshow első évadát. Még be sem fejeződött a műsor első szériája, jövő héten máris kezdődik a második felvonás, köztük olyan hírességekkel, akiket eddig az RTL Klub képernyőjén láthattak a nézők – olvasható a TV2 oldalán.

Forrás: TV2

Ők alkotják a csapatot:

Aurelio és barátnője, Máté Dominika; Szögeczki Ági és párja, dr. Csenterics Ferenc; Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv; Cooky és párja, Debora; Csórics Balázs és menyasszonya, Kerek Adrienn; Berki Krisztián és Berki Renáta, valamint Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter.

Novozánszki, VV Fanni holttestét egy halottaskocsin vihették el, majd ezer fokon hamvasztották - állítja egy rab a váci börtönbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181107-vv-fanni-holttestet-egy-halottaskocsin-vihettek-el-majd-ezer-fokon-hamvasztottak.htmlVV Fanni lassan egy évvel ezelőtt tűnt el. Először azt hitték, külföldre ment, mindent hátrahagyva ám később kiderült: gyilkosság áldozata lett. A család kétségébeesetten szeretné megtalálni lányukat, hogy végre békébe helyezhessé, ám a testet úgy tűnik, hátborzongató körülmények között elhamvasztották. TV + Sztárok--Mellbimbót villantott Madonna lánya, Lourdes Leon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181106-mellbimbot-villantott-madonna-lanya-lourdes-leon.htmlMadonna lánya, Lourdes ezúttal sem fogta vissza magát: mellbimbót villantott egy New York-i díjátadón. TV + SztárokOrigoSzikora Róbert nyugdíjas éveiről és az anyagi helyzetéről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20181106-szikora-robert-nyugdijas-eveirol-es-anyagi-helyzeterol-meselt.htmlSzikora Róbert idén ünnepli 65. születésnapját és most arról mesélt, anyagilag milyen helyzetben van nyugdíjasként. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoGwyneth Paltrow először mutatott fotót a titkos esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181106-gwyneth-paltrow-eloszor-mutatott-fotot-titkos-eskuvojerol.htmlA legnagyobb titokban ment férjhez még áprilisban Gwyneth Paltrow színésznő Brad Falchuk forgatókönyvíróhoz. Egészen eddig egyetlen fotót sem láthattunk a nagy napról, ám most megmutatták, milyen gyönyörű menyasszony volt Paltrow. TV + Sztárok--A Sztárban Sztár zsűritagjai kiakadtak Freddie produkcióján: ez a véleménye a csatornánakhttp://www.life.hu/sztarok/20181106-a-sztarban-sztar-zsuritagjai-kiakadtak-freddie-produkciojan-ez-a-velemenye-a-csatornanak.htmlA Sztárban Sztár zsűritagjai túlzásnak tartották, hogy Freddie produkciója alatt eltűnt gyermekek fotóit vetítette a csatorna a közönségnek. Megszólalt a TV2 és a Csellengők című műsor egykori alapító-producere is. TV + SztárokOrigoCurtis először beszélt arról az estéről, amikor Majka kitette az együttesbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181106-curtis-eloszor-beszelt-arrol-az-esterol-amikor-majka-kitette-az-egyuttesbol.htmlA Blikknek adott interjút Curtis. Először beszélt arról az estéről, amikor Majka a SZIN-en azt állította róla, hogy drogfüggő, és kitette a zenekarból. A rapper azóta új fejezetet kezdett, Emilíióval nagy terveik vannak, Aréna-koncertre készülnek.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.