Idris Elba lett 2018 legszexibb férfija a People magazin szerint

People magazin színész Idris Elba legszexibb férfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idris Elbát választotta hétfőn a People magazin 2018 legszexibb férfijának.

A 46 éves londoni színész elmondta: először el sem akarta hinni a hírt, mikor a celebmagazin megkereste.

"Azt gondoltam, nem létezik, most tényleg? Aztán belenéztem a tükörbe, hogy ellenőrizzem, és azt mondtam magamban: igen, ma tényleg szexi vagyok" - viccelődött a sztár. Majd hozzátette: azért valóban jó érzés volt, kellemes meglepetés, ami kétségtelenül feldobja egy ember egóját.

Idris Elba lettt 2018 legszexibb férfija Forrás: AFP/Stefanie Loos


Az afrikai bevándorlók gyermekeként született Elba Nagy-Britannia egyik legismertebb színésze, aki a Luther című krimisorozat sztárjaként Golden Globe-díjat is kapott, de a nézők a Thor című szuperhősfilmben és a Drót című amerikai tévésorozatban is láthatták. A színész rajongótábora hosszú ideje lobbizik, hogy ő legyen a következő James Bond Daniel Craig után.

A People magazintól korábban mások mellett Blake Shelton, Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney és Channing Tatum is megkapta a legszexibb férfi címet. De az afroamerikai sztárok közül eddig csak két színész, Denzel Washington és Dwayne Johnson előzte meg Elbát a sorban.

A People magazin, amely 1985 óta választja meg évről évre a legszexibb férfit, pénteken megjelenő különleges kiadásának címlapján közli Idris Elba fotóját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.