ValóVilág 9: ők lesznek az első beköltözők - Videó

videó ValóVilág9 beköltözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 4-én kezdetét veszi a ValóVilág Powered by Big Brother 9. szériája. Igen színes lesz a beköltözők listája. Ők az elsők, akik birtokba veszik a luxusvillát.

Olasz csődör, sztripper, Ken baba, nagyszájú megmondólány és még sokan mások - ők az első beköltözők, akik elfoglalják a luxusbörtönt. A szereplőket elnézve igazán kemény lesz ez a széria is. Mutatjuk is.

Beköltözik a ValóVilág-villába a magyar Ken baba

Kiderült, kik lesznek a ValóVilág 9. szériájának szereplői. Köztük van a magyar Ken baba, Greg is.

Bíró Ica közösségi oldalán írta le: heteken belül kilakoltathatják őt és családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181104-biro-ica-kozossegi-oldalan-irta-le-heteken-belul-kilakoltathatjak-ot-es-csaladjat.htmlAhogy azt a Life.hu is több ízben megírta, Bíró Ica 10 évvel ezelőtti svájci frank alakú hitele miatt hatalmas addóságot halmozott fel, mivel nem tudta fizetni a sokszorosára nőtt törlesztő részletet. A helyzet kezd kilátástalanná válni. TV + Sztárok--Újra férjhez ment Pataki Zita édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20181104-ujra-ferjhez-ment-pataki-zita-edesanyja.htmlNagy a boldogság Pataki Zita családjában: újra férjhez ment a csinos időjós édesanyja. TV + SztárokOrigoEzer nőt molesztálhatott Harvey Weinsteinhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-ezer-not-molesztalhatott-harvey-weinstein.htmlEgy ügyvédnő állítja, Harvey Weinstein producer közel ezer nőt molesztálhatott. TV + Sztárok--Szinetár Dóra kolbászt töltött családjával: disznótoros hétvégehttp://www.life.hu/sztarok/20181104-szinetar-dora-kolbaszt-toltott-csaladjaval-disznotoros-hetvege.htmlSzinetár Dóra olyan fotót posztolt, amilyet még sosem: disznótoron járt, és kolbászt töltött. TV + SztárokOrigoMeghan Markle kétszer is megszegte a királyi család szabályait Új-Zélandonhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-meghan-markle-ketszer-is-megszegte-a-kiralyi-csalad-szabalyait-uj-zelandon.htmlKét újabb hibát is elkövetett Meghan Markle Új-Zélandon: ismét nem tartotta be a királyi család szabályait. TV + Sztárok--X-Faktor: egy édesapa durván beszólt Gáspár Lacinak, amiért lecserélte a lányát a táborbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-xfaktor-egy-edesapa-durvan-beszolt-gaspar-lacinak.htmlLezajlottak az X-Faktor előválogatói, a kiválasztott versenyzőknek már a táborban kellett bizonyítaniuk akaraterejüket és kitartásukat. Szinte mindenki jól bírta az akadályokat, ám egy apuka teljesen kiakadt Gáspár Laci döntésén. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.