Nádai Anikó is beöltözött halloweenkor: rózsaszín hajjal és egy kutyával pózolt

pózolás Nádai Anikó Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikót sem hagyta hidegen az idei halloween: boszorkánynak öltözött.

Nádai Anikó halloweenkor boszinak öltözött: derékig érő rózsaszín hajjal, fekete ruhában és egy fekete kutyával pózolt. Úgy tűnik, a szexi műsorvezetőnek minden jól áll. Vajon megtartja ezt a hajszínt?

Rajongóinak nagyon tetszett ez az összeállítás, el is halmozták bókokkal.

"Hát te még boszorkánynak is gyönyörü vagy, lehetek a seprüd."

"Gyönyörű vagy drága Anikó kèpeidet nezem neha a szerelem érzés kap ell engem!!!"

"Így is gyönyörű vagy."

Micsoda méretek! Nádai Anikó megcsináltatta a melleit?

Ritkán posztol a közösségi oldalára mostanában Nádai Anikó, aki ezúttal kimaxolta a szexizés fogalmát.

X-Faktor: egy édesapa durván beszólt Gáspár Lacinak, amiért lecserélte lányát a táborbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-xfaktor-egy-edesapa-durvan-beszolt-gaspar-lacinak.htmlLezajlottak az X-Faktor előválogatói, a kiválasztott versenyzőknek a már a táborban kellett bizonyítaniuk akaraterejüket és kitartásukat. Szinte mindenki jól bírta az akadályokat, ám egy apuka teljesen kiakadt Gáspár Laci döntésén.TV + SztárokOrigoA Ferrari vezetője, Jean Todt megtörte a csendet: Schumaherről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20181104-a-ferrari-vezetoje-jean-todt-megtorte-a-csendet-schumaherrol-meselt.html2013 év végén történt a tragédia: Schumacher síelés közben rosszul esett, aminek következtében súlyosan megsérült. Állapot sajnos azóta sem sokat javult. Bár már 5 éve történt az eset, a család semmilyen információt nem árul el a világsztár állapotáról. A Ferrari vezetője azonban megtörte a csendet. TV + Sztárok--Beköltözik a ValóVilág-villába a magyar Ken babahttp://www.life.hu/sztarok/20181103-bekoltozik-a-valo-vilag-villaba-a-magyar-ken-baba.htmlKiderült, kik lesznek a ValóVilág 9. szériájának szereplői. Köztük van a magyar Ken baba, Greg is. TV + Sztárok--Survivor: Beninek távoznia kellett a Holtak szigetéről http://www.life.hu/sztarok/20181103-survivor-beninek-tavoznia-kellett-a-holtak-szigeterol.htmlA játék egyik nagy esélyesének tartották Benit, ugyanis néhány hete még sorra nyerte a védettségi játékokat a Bayani törzsben, ráadásul komoly konfliktusa sem volt senkivel. TV + SztárokOrigoBikiniben mutatta meg terhespocakját Tücsihttp://www.life.hu/sztarok/20181103-bikiniben-mutatta-meg-terhespocakjat-tucsi-aryee-claudia.htmlAryee Claudia, ahogy mindenki ismeri, Tücsi és párja, Sofron István első közös gyermeküket várják, akiről időközben már az is kiderült, hogy kislány lesz. A műsorvezető most az Instagram-oldalán mutatta meg, mekkora a pocakja. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi kedvenc hálótársával posztol az ágyból: így öleli a macskáját a celebhttp://www.life.hu/sztarok/20181102-bodi-sylvi-kedvenc-halotarsaval-posztol-az-agybol-igy-oleli-macskajat-a-celeb.htmlBódi Sylvi rajongásig szereti házi kedvencét, Simbát, a macskát. Meg is mutatta, hogyan bújnak össze elalváskor. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.