Caitlyn Jenner fürdőruhában mutatta meg a testét

alak transzneműek kim kardashian Caitlyn Jenner test fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben még arról röppent fel hír, hogy a transznemű Caitlyn Jenner mégsem él romantikus kapcsolatban a partnerével. Most pedig egy fürdőruhás képet készítettek róla a lesifotósok. A volt sportolónak bomba alakja van. 

Kim Kardashianék nevelőapja az egész világot sokkolta, amikor bejelentette transzneműségét, és Caitlyn Jennerré változott. Nemrégiben az is kiderült, hogy szintén transznemű párjával a kapcsolata nem romantikus alapokon nyugszik.

Most pedig egy fürdőruhás képet sikerült róla készíteniük a lesifotósoknak. A sztár Los Caboson pihent, az alakja pedig irigylésre méltó, látszik, hogy sportoló volt.

Caitlyn Jenner a születésnapját ünnepelte, fürdőruhát húzott Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Clasos/Mega

Németh Kristóf és kedvese esett kis A legbátrabb páros című műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181031-nemeth-kristof-es-kedvese-esett-kis-a-legbatrabb-paros-cimu-musorbol.htmlNem játszhat tovább a fődíjért A legbátrabb páros című műsorban Németh Kristóf és kedvese, Szikriszt Zita. Mutatjuk, mit mondtak a kiesésről. TV + SztárokOrigoKöllő Babett a Csak show és más semmiben bünteti meg Curtisthttp://www.life.hu/sztarok/20181031-kollo-babett-a-csak-show-es-mas-semmiben-bunteti-meg-curtist.htmlKöllő Babett a tévékamerák előtt elárulta, élő adásban fogja megbüntetni Curtist az után, hogy a rapper nem jelent meg az egyik próbán. TV + SztárokOrigoElőnytelen fotót posztolt Erdélyi Mónikahttp://www.life.hu/sztarok/20181031-elonytelen-fotot-posztolt-erdelyi-monika.htmlErdélyi Mónika Sümegen kirándult a kislányával, innen posztolt egy nem túl előnyös fotót magáról. TV + SztárokOrigoGanxsta Zolee és Dopeman nem békülnek, nem dolgoznak együtthttp://www.life.hu/sztarok/20181031-ganxsta-zolee-es-dopeman-nem-bekulnek-nem-dolgoznak-egyutt.htmlÚjra kiadja 1999-es lemezét, a Helldoradót Ganxsta Zolee és a Kartel. Az eredetin még Dopeman is rappelt, a felújított verzión azonban már nem. A két zenész vitája még mindig nem csitul. TV + Sztárok--Tatár Csillából rocker lesz a Csak show és más semmi című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181031-tatar-csillabol-rocker-lesz-a-csak-show-es-mas-semmi-cimu-musorban.htmlTatár Csilla elárulta, rockerré változik a Csak show és más semmi következő adásában. Már alig várja, hogy Schobert Norbival előadhassa a produkciót. TV + SztárokOrigoBódi Sylviről rendkívül szexi fotó készülthttp://www.life.hu/sztarok/20181031-bodi-sylvirol-rendkivul-szexi-foto-keszult.htmlEgy időre eltűnt a közösségi médiából Bódi Sylvi, ám most, visszatérése után újra hírt ad magáról rajongóinak. Most egy olyan szexi fotót töltött fel, amelyről nehéz levenni a szemet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.