Kelemen Anna arra buzdítja követőit, hogy ne faragják ki a tököt, hanem egyék meg

Forrás: Facebook/Kelemen Anna -
tök Kelemen Anna tökfaragás Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna a közösségi oldalán fakadt ki: szerinte semmi értelme halloween alkalmából kifaragni a tököket, mert utána úgyis a kukában végzik. Javasolja, hogy inkább fogyasszuk el.

Meglepő felhívást intézett a rajongóihoz Kelemen Anna. Az egykori playmate videójában kifejtette, ostobaságnak tartja a halloweent, és szerinte mindenki jobban tenné, ha a tököt nem faragná ki, hanem inkább megenné...

Átfutott az agyamon, hogy vajon hány ezer tök lehet éves szinten áldozata ennek az ostoba amerikai hagyománynak... És hogy Magyarországon ez megengedhető-e, hogy kivájjuk a szemét egy töknek, amivel mondjuk egy hátrányos helyzetű család Borsodban jól lakna. Tudni kell, hogy én nem megyek soha késsel tökre. És szeretném, ha a példámat követnétek. Semmilyen élőlényre egyébként nem megyek, abban az esetben képez ez kivételt, ha el is fogyasztom. Most nem mennék bele a halloween eredetébe... De örülnék, ha átgondolnátok, a tök arra van-e predesztinálva, hogy a kukában végezze.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ne késeld meg a tököd,edd is meg! Dont just carve your Pumpkin eat it!

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.