Apró pizsamában mutatta meg gömbölyded idomait VV Mici: fotó

VV Mici bugyi pizsama fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Mici apró pizsamában mutatta meg gömbölyded idomait.

VV Mici nem az a szégyenlős fajta: nemrég a szaunából posztolt magáról egy félpucér képet, és legfrissebb fotóján sem visel sokkal többet. Ezúttal egy apró pizsamában mutatta meg a testét.

Rajongói persze odáig vannak érte és újfent elhalmozták bókokkal.

Várkonyi Andrea elárulta, miért szakítottak Bochkor Gáborralhttp://www.life.hu/sztarok/20181025-varkonyi-andi-elarulta-miert-szakitottak-bochkor-gaborral.htmlTöbb mint tíz év együttlét után szakított Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor. Sok találgatást lehetett olvasni arról, miért is ment tönkre a kapcsolatuk, a műsorvezető ezt megelégelve úgy döntött, ő maga beszél az okokról. TV + Sztárok--Curtis beszólt Majkának: nem kellett sokat várnia a válaszrahttp://www.life.hu/sztarok/20181025-curtis-beszolt-majanak-nem-kellett-sokat-varnia-a-valaszra.htmlTovább folyik a harc Majka és Curtis között a nyilvánosság előtt: durva adok-kapok megy a Facebookon. TV + SztárokOrigoOlyan, mintha Puskás Peti maszturbálna a ValóVilág beharangozó videójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181025-olyan-mintha-puskas-peti-maszturbalna-a-valovilag-beharangozo-videojaban.htmlPuskás Peti látszólag önmagát kényezteti a ValóVilág beharangozó videójában, de rossz az, aki rosszra gondol. TV + SztárokOrigoA Hooligans énekesét, Csipát feljelentette volt párja, de ő is tett rendőrségi bejelentésthttp://www.life.hu/sztarok/20181025-a-hooligans-enekeset-csipat-feljelentette-volt-parja-de-o-is-tett-rendorsegi-bejelentest.htmlA Hooligans énekese, Csipa és egykori párja, Kriszta a szakítás mellett döntöttek, de az elválás nem ment olyan egyszerűen. Egyik és másik oldalról is bevonták a dologba a rendőrséget... TV + Sztárok--Singh Viki nehéz gyerekkoráról vallott: édesanyja lelki terrorban tartotta őt pánikbetegsége miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181025-singh-viki-nehez-gyerekkorarol-vallott-edesanyja-lelki-terrorban-tartotta-ot-panikbetegsege-miatt.htmlSingh Viki nehéz gyerekkoráról vallott. Édesanyja pánikbetegsége miatt ő is nagyon sokat szenvedett. TV + Sztárok--Jessica Albát elrabolták gyerekkorában: egy kocsi csomagtartójában találták meghttp://www.life.hu/sztarok/20181024-jessica-albat-elraboltak-gyermekkoraban-egy-kocsi-csomagtartojaban-talaltak-meg.htmlJessica Alba élete egyáltalán nem volt traumáktól mentes: a mosolygós színésznőt elrabolták gyerekkorában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.