Nem ért véget a Wellhello-botrány: megszólalt a rendőrség is

Fotó: Polyák Attila - Origo -
rendőrség wellhello Fluor Tomi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, több zenész is elhagyta a Wellhellót. Későbbi információk szerint Fluoron és Diazon kívül senki más nincs már a zenekarban. Fluor Tomi szerint békés úton váltak meg egymástól, a kilépő tagok szerint azonban az énekes minősíthetetlen viselkedése, és egy fenyegető sms miatt döntöttek így. Az állítólagos fenyegető sms-t Bartók Máté szaxofonos kapta, aki feljelentést tett. Most a rendőrség is megszólalt az ügyben. 

"A feljelentéssel összefüggésben az illetékes rendőrkapitányság ügydöntő határozatot hozott, melynek tartalmát annak kézhezvételét követően kommunikáljuk" - nyilatkozta a Borsnak a Budapesti Rendőrfőkapitányság Kommunikációs Osztálya.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Dr. Kamarás Péter jogi szakértő szerint ez azt jelenti, hogy közbelső intézkedést hoztak, vagyis az "eljárás végéig valamiben már döntöttek. Ez lehet távoltartás is. Az érintetteket és a környezetüket is kihallgatják az eljárás során" - árulta el az ügyvéd a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.