Rubint Rékában szörnyű sebeket tépett fel A legbátrabb páros forgatása: összeomlott

Forrás: TV2 -
A legbátrabb páros műtét Rubint Réka összeomlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka teljesen összeomlott A legbátrabb páros forgatásán, egy régi sebet tépett fel benne az egyik  feladat. 

Rubint Réka A legbátrabb páros második adásában omlott össze. A feladat ugyan a kívülállók számára nem tűnik nehéznek, de a versenyzők nem tudták, mire számíthatnak: felemelték őket a magasba, majd véletlenszerűen egyikük alatt kinyílt a csapóajtó és a tengerbe esett.

Réka ugyan a feladatot kiválóan teljesítette, a stressz és a meleg hatására rosszul lett, majd a szállásra érkezés után elkezdte elemezni magában az átélteket, és rájött, rossz emlékeket ébresztett benne a feladat.

Rubint Rékában szörnyű sebeket tépett fel A legbátrabb páros forgatása Forrás: TV2

Ha felteszem magamnak a kérdést, hogy milyen az az érzés, ugyanaz az érzés volt, az a tehetetlen, hogy mi lesz, mint amikor megműtöttek" – mondta Norbinak Réka, aki rosszul is lett a feladat után, de még a szállásra való visszaérkezés után sem volt jól. „Mint amikor betoltak a szívműtétre, és nem tudtam, hogy mi lesz veled" – folytatta Réka.

Most jöttem rá, hogy azon a műtéten, ami veled történt, azon még a mai napig nem vagyok túl"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.