Liptai Caludia menedzsert fogadott lányának: Panka szeretne közéleti szereplő lenni

Forrás: Facebook/ Liptai Claudia -
Gesztesi Károly Liptai Claudia menedzser Gesztesi Panka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, Panka is szeretne ismert lenni, de természetesen csak a saját eredményeivel akar előrébb jutni. Az már biztos, hogy elindult ezen az úton: őt is menedzser segíti.

Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya tehetséges sportoló, saját Insatgram-oldalának több ezer követője van, és a modellkedéssel is kacsingat. Úgy tűnik, édesanyja komolyan veszi lánya szárnybontogatásait, és profi segítséget nyújt a közéleti szerepléshez: saját menedzserét bízta meg azzal, hogy Panka útját is egyengesse. Kende-Hoffher Krisztina Facebook-oldalán számolt be a megtisztelő feladatról.

Panka és édesanyja Forrás: Facebook/ Liptai Claudia

Liptai Claudia, köszönöm a bizalmat! És neked is Panka, mert ez nélküled nem menne ám!

BorsA legnagyobb öröm és biztonság, hogy a te kezed között van, Krisztina"

Meghökkentő celebbarátságok: Martha Stewart és Snoop Dogg furcsán mutatnak együtthttp://www.life.hu/sztarok/20181017-meghokkento-celebbaratsagok-50-cent-es-meryl-streep-furcsan-mutatnak-egyutt.htmlNéhány hollywoodi barátság olyan bizarr, hogy a közös fotók és nyilatkozatok ellenére is nehezen hihető, hogy a két sztárnak köze van egymáshoz. Elképzelni sem tudjuk, hogy mondjuk Meryl Streep és 50 Cent miről beszélgetnek egymással, pedig nagyon jóban vannak, és nem ők az egyetlen furcsa pár! TV + Sztárok--Curtis nagy bejelentést tett közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-curtis-nagy-bejelentest-tett-kozossegi-oldalan.htmlAz egész életét meghatározza majd Curtisnek az dolog, melynek bejelentését közösségi oldalán harangozta be. Kedvese ünnepi vacsorát is készített neki a jeles alkalom tiszteletére. TV + SztárokOrigoBugyiban, melltartóban fotózták Baukó Éváthttp://www.life.hu/sztarok/20181017-bugyiban-melltartoban-fotoztak-bauko-evat.htmlBaukó Éva szokásához híven ezúttal sem fogta vissza magát: fehérneműben mutatta meg magát. TV + Sztárok--Égő cigarettával kínozták Luxus Rita 14 éves lányáthttp://www.life.hu/sztarok/20181017-ego-cigarettaval-kinoztak-luxus-rita-14-eves-lanyat.htmlAz egyik zenei alkalmazás tette népszerűvé Farkas Rita, a Feleségek luxuskivitelben című műsor szereplőjének 14 éves lányát, Lizát. A kamasztlányt nemrégiben kortársai kínozták. Lefogták, égő cigarettát nyomtak a karjához, majd az egyik társaság nem engedte be az egyik gyorsétterembe. TV + Sztárok--Ben Affleck rossz bőrben van az elvonókúra utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-ben-affleck-rossz-borben-van-az-elvonokura-utan.htmlNegyven napot töltött alkoholelvonón Ben Affleck. A színész súlyos gondokkal küzdött, ám úgy tűnik jobban van. A róla készült fotókon azonban az látszik, hogy megviselték az utóbbi idők történései. Ilyen rosszul talán még sosem nézett ki. TV + Sztárok--Diaz nyilatkozott a Wellhello jövőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-diaz-nyilatkozott-a-wellhello-jovojerol.htmlA figyelmesebbek már hónapokkal korábban észrevehették, hogy változás lesz a Wellhello háza táján: Fluor Tomi gőzerővel újraindította Facebook oldalát, és a backstage pletykák is arról szóltak, hogy kifutóban a Wellhello. Diazt még nyáron, az EFOTT-on kérdeztük a pletykákról, akkor így nyilatkozott.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.