Hujber Ferenc pincér London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri botrányok közepette távozott az országból, bár eddig csak pletykák keringtek arról, hol is él és mivel foglalkozik a színész, most kiderült, mit csinál külföldön.

Hujber Feriért nagyon sokan aggódtak, ugyanis a színész nyilvános szereplésiből úgy tűnt, hogy komoly gondjai lehetnek. Elég csak az emlékezetes Mokkás ámokfutására gondolni, de egy-egy Facebook-posztja is nyugtalanító volt. A színész végül elhagyta az országot, ám senki nem tudta pontosan, mivel is foglalkozik, csak pletykáltak arról, hogy talán picérkedik az Egyesül Királyságban. Most kiderült, valójában mit csinál.

Hujber Feri pincérkedésből tartja fenn magát Forrás: Youtube

"Londonban pincérkedik Feri. Párhavonta hazalátogat, de csak Szombathelyre, a szüleihez. Pesten elég ritkán tartózkodik. Utoljára júliusban volt Magyarországon" - mondta a HOT! Magazinnak egy barát, aki arról is beszámol, hogy Feri csak a szülei jelenlétében találkozik gyermekeivel. "A gyerekekkel csak Szombathelyen találkozhat, ilyenkor Cynthia elviszi a csemetéket a nagyszülőkhöz Szentendréről. Cynthi nem akarja, hogy Feri találkozzon az új párjával. Félő lenne, hogy összevesznek, vagy esetleg még csúnyább dolog történik" - árulta még el az ismerős, aki hozzátette: Feri elégedett az életével.

Másfél évvel válása után újra rátalált a szerelem Takáts Tamásrahttp://www.life.hu/sztarok/20181018-masfel-evvel-valasa-utan-ujra-ratalalt-a-szerelem-takats-tamasra.htmlMásfél évvel válása után ismét rátalált a boldogság Takáts Tamásra. TV + Sztárok--Motorbalesetben életét vesztette Oroszország legszexibb motorosahttp://www.life.hu/sztarok/20181017-motorbalesetben-eletet-vesztette-oroszorszag-legszexibb-motorosa.htmlBalestben elhunyt a 22 éves orosz Insta-sztár, Olga Petrova. TV + Sztárok--Liptai Caludia menedzsert fogadott lányának: Panka szeretne közéleti szereplő lennihttp://www.life.hu/sztarok/20181018-liptai-caludia-menedzsert-fogadott-lanyanak-panka-szeretne-kozeleti-szereplo-lenni.htmlÚgy tűnik Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, Panka is szeretne ismert lenni, de természetesen csak a saját eredményeivel akar előrébb jutni. Az már biztos, hogy elindult ezen az úton: őt is menedzser segíti. TV + SztárokOrigoNyári Dia megmutatta kisfiát: ilyen cuki a kis Zétényhttp://www.life.hu/sztarok/20181018-nyari-dia-megmutatta-kisfiat-ilyen-cuki-a-kis-zeteny.htmlJúliusban születtett meg a Barátok közt színésznőjének kisfia. Azóta a gyermekből csak a különböző testrészeit láthattuk Dia közösségi oldalán, most azonban végre kiderült, milye cuki.TV + SztárokOrigoMeghökkentő celebbarátságok: Martha Stewart és Snoop Dogg furcsán mutatnak együtthttp://www.life.hu/sztarok/20181017-meghokkento-celebbaratsagok-50-cent-es-meryl-streep-furcsan-mutatnak-egyutt.htmlNéhány hollywoodi barátság olyan bizarr, hogy a közös fotók és nyilatkozatok ellenére is nehezen hihető, hogy a két sztárnak köze van egymáshoz. Elképzelni sem tudjuk, hogy mondjuk Meryl Streep és 50 Cent miről beszélgetnek egymással, pedig nagyon jóban vannak, és nem ők az egyetlen furcsa pár! TV + Sztárok--Curtis nagy bejelentést tett közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-curtis-nagy-bejelentest-tett-kozossegi-oldalan.htmlAz egész életét meghatározza majd Curtisnek az dolog, melynek bejelentését közösségi oldalán harangozta be. Kedvese ünnepi vacsorát is készített neki a jeles alkalom tiszteletére. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.