Bugyiban, melltartóban fotózták Baukó Évát

szexi bugyi melltartó Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva szokásához híven ezúttal sem fogta vissza magát: fehérneműben mutatta meg magát.

Igencsak feldobta férfi rajongói napját Baukó Éva. A csinos celebhölgy ismét egy forró fotót osztott meg magáról a közösségi oldalán, amelyen csak fehérneműt visel. Ha pedig ez nem lenne elég, az egyik kezével még kissé le is húzta a bugyiját.

Persze több sem kellett a pasiknak, nem csak megdicsérték szépségét, arra is biztatták, hogy ezt a kevés ruhát is dobja le magáról.

Férjhez megy a La Bouche magyar énekesnője, Farkas Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20181017-ferjhez-megy-a-la-bouche-magyar-enekesnoje-farkas-zsofi.htmlJanuárban a tengerparton kimondja a boldogító igent párjának a La Bouche magyar énekesnője, Farkas Zsófi, azaz Sophie Cairo. TV + SztárokOrigoLady Gagát eljegyezte szerelme, Christian Carinohttp://www.life.hu/sztarok/20181017-lady-gagat-eljegyezte-szerelme-christian-carino.htmlLady Gaga véletlenül hatalmas hírt közölt a saját életéről: kiderült, hogy eljegyezte őt szerelme. TV + Sztárok--Az X-Faktor mikrofondobáló versenyzője, Miriam zenei karriert akar itthonhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-az-x-faktor-mikrofondobalo-versenyzoje-mirjam-zenei-karriert-akar-itthon.htmlNagy felfordulást okozott az X-Faktorban Mirjam, aki annyira nem bírta a kritikát, hogy hozzávágta mikrofonját Radics Gigihez. A zsűri ítélete ellenére azonban az énekesnő nem adja fel: zenei karriert szeretne. TV + SztárokOrigoHavas Henrik a nagy magyar maffiózóról, Radnai Lászlóról írt könyvethttp://www.life.hu/sztarok/20181017-havas-henrik-a-nagy-magyar-maffiozorol-radnai-laszlorol-irt-konyvet.htmlHavas Henrik már hónapok óta nincsen képernyőn, de ez nem jelenti azt, hogy nem dolgozott, csak egészen mással foglalkozott eddig: a magyar keresztapaként emlegetett Radnai Lászlóról írt könyvet. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMi lesz a Wellhellóval? Több zenész kilépett a zenekarbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-tobb-zenesz-is-kilepett-a-wellhellobol.htmlTöbb zenész is bejelentette kedden, hogy távoznak a formációból. TV + Sztárok--Kasza Tibi feleségét egy bevásárlóközpontban zaklatta egy férfihttp://www.life.hu/sztarok/20181016-kasza-tibi-feleseget-egy-bevasarlokozpontban-zaklatta-egy-ferfi.htmlKasza Tibi döbbenetes dolgot mesélt el Instagram-oldalán: Mankert az egyik bevásárlóközpontban követte egy zaklató. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.