Szexi fotókat osztott meg magáról a magyar úszó, Sebestyén Dalma

úszás szexi sebestyén dalma Kenderesi Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tehetséges és nem mellesleg gyönyörű: a magyar úszónő, Sebestyén Dalma már a közösségi oldalon is egyre népszerűbb.

Több mint egy évig volt Kenderesi Tamás barátnője Sebestyén Dalma. Nem csoda, ha az úszótehetség odáig volt kolléganőjéért, a 21 esztendős szintén úszó Dalma gyönyörű.

Közösségi oldala is egyre népszerűbb, szívesen oszt meg magáról medencén kívüli fotókat is. Mutatunk is belőlük néhányat!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nope.. It can’t be September already #byesummer #helloautumn

Sebestyén Dalma (@dalma.sebestyen) által megosztott bejegyzés,

Michael Schumacher egykori menedzsere, Willi Weber szerint a pilóta nem fog felépülnihttp://www.life.hu/sztarok/20181016-michael-schumacher-egykori-menedzsere-willi-weber-szerint-a-pilota-nem-fog-felepulni.htmlMichael Schumacher egykori menedzsere elárulta, hogy feladta a reményt: nem bízik abban, hogy barátja valaha is felépül. TV + Sztárok--MC Hawer és 33 évvel fiatalabb kedvese, Mata Fanni eljegyezték egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20181016-mc-hawer-es-33-evvel-fiatalabb-kedvese-mata-fanni-eljegyeztek-egymast.htmlMég csak néhány hete ismerkedett meg MC Hawer és 33 évvel fiatalabb kedvese, Mata Fanni. Kapcsoltuk azonban máris szintet lépett, eljegyezték egymást. Sőt, MC Hawer az egyik kommentelőnek családalapítási terveikről is beszélt. TV + SztárokOrigoSurvivor: Balázs feladta a játékot, Robi visszatért a játékbahttp://www.life.hu/sztarok/20181016-survivor-balazs-feladta-a-jatekot-robi-visszatert-a-jatekba.htmlAhogy azt megírtuk, a Survivor Agila törzsének játékosa, Balázs úgy döntött, feladja a játékot és hazemegy. A műsorkészítők váratlan húzása azonban mindenkit megdöbbentett. TV + SztárokOrigoMelegpornós lehetett a Survivor játékosa, Balázs (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181016-melegpornoban-szerepelhetett-a-survivor-jatekosa-balazs.htmlPikáns múlttal rendelkezhet a Survivor egyik játékosa, Balázs, aki már fel is adta a versenyt. Kommentelők fedezték fel, hogy a srác valószínűleg sok-sok évvel ezelőtt melegpornóhoz adta az arcát (és testét). Bár a férfi azóta szakállat visel, és jónéhány kilóval nehezebb is, árulkodó tetoválásait nem tüntette el. TV + SztárokOrigoSztárok, akik igazi hősként viselkedtek: Kate Winslet és Gerard Butler is mentett már életethttp://www.life.hu/sztarok/20181015-sztarok-akik-igazi-hoskent-viselkedtek-kate-winslet-es-gerard-butler-is-mentett-mar-eletet.htmlAz őket körülvevő csillogás miatt hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a sztárok is emberek, akik ugyanolyan hétköznapi, vagy éppen meredek szituációkba keveredhetnek, mint bárki más. Íme, néhány híresség, akik éppen akkor voltak ott, amikor másoknak szükségük volt segítségre: égő házból mentettek ki idős nénit, vagy éppen egy egész családot mentettek meg a fulladástól. Nézd meg, milyen hőstetteket hajtottak végre a sztárok. TV + SztárokOrigoÁgyból posztolt Kárpáti Rebeka: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-agybol-posztolt-karpati-rebeka.htmlKárpáti Rebeka lefotózta alvó vőlegényét, Völgyi Dánielt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.