Ördög Nóra elárulta, szeretne-e harmadik gyereket

2018.10.16. 19:30

Ördög Nóra kommentelői nagyon szemfülesen kiszúrták, hogy a műsorvezető mostanában csak bő ruhákat visel, ezért elindult a híresztelés arról, hogy biztosan terhes: most válaszolt a pletykára. 

Ördög Nóra Instagram-oldalán, élő videóban válaszolt rajongói kérdéseire, a többi között a családjuk bővítésének tervéről is faggatták a műsorvezetőt. Hónapokkal ezelőtt ugyanis felröppent az a pletyka, hogy babát vár, mivel nagyon sokszor csak bő ruhákban mutatkozott. A kommentelők pedig egyből elkezdtek kombinálni, most válaszolt a híresztelésre a műsorvezető.

Ördög Nóra terhességéről pletykálnakFotó: Csudai Sándor - Origo

Gyerekek, annyira kerek ez az élet, amit most élünk. Igazándiból én félnék ezt most bolygatni. Van egy fiunk, van egy lányunk pici korkülönbséggel. Én álmomban nem gondoltam volna, hogy ez ennyire jól működik. Nagyon sokan riogattak, amikor kiderült, hogy 14-15 hónap van a két baba között, hogy ez majd rettenetesen nehéz lesz (...) Én mindenkinek azt mondom, hogy aki teheti, és van energiája, az mindenképpen kis korkülönbséggel vállalja be a tesókat, mert nagyon nagy áldás. (...) Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy ez végül is így alakult. Úgyhogy én ezt a nagyon törékeny egyensúlyt, amit egyébként is próbálunk tartani a magánélet és a munka között, ezt én nem szeretném bolygatni. A mostani fejemmel azt mondom, hogy nem vállalnék harmadik gyereket. Ez így tényleg, annyira kerek" – mondta a műsorvezető. Hozzátette, bő ruhákat egyszerűen azért visel, mert szereti a laza cuccokat.

Ördög Nóraterhességgyerekgyerekvállalás