Kulcsár Edina anyukája megszerzi a jogosítványt, pedig rettegett balesete óta

Forrás: Instagram/Kulcsár Edina -
édesanya baleset Kulcsár Edina autó vezetés jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rossz emlékei vannak Kulcsár Edina édesanyjának egy 15 évvel ezelőtti autóútról. Balesetet szenvedtek a szépségkirálynővel, azóta fél az autóban. Most azonban úgy döntött, hogy jogosítványt szerez. 

"Végre megtört a jég!" - kezdi Instagram-bejegyzését Kulcsár Edina. Édesanyjával ugyanis 15 évvel ezelőtt autóbalesetet szenvedtek. Az édesanya azóta nem akar vezetni tanulni.

"Legalább 6 éve könyörgök anyukámnak, hogy tegye le a jogosítványt, de hajthatatlan volt. Sajnos 15 évvel ezelőtt, egy óriási autóbalesetet szenvedtünk anyukámmal, amiben ő nagyon komoly sérüléseket szenvedett. Azóta fél az autóban (persze mellettem nem)" - folytatta a bejegyzést a szépségkirálynő. Édesanyja most belátta, hogy nagymamaként nagyobb segítsége lehet lányának, ha ő is tud vezetni. Így megtört a jég, jogosítványt szerez, aminek Edina is nagyon örül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.