Gregor Bernadett szörnyűnek érezte a korkülönbséget: öregnek érezte magát férje mellett

Forrás: Csudai Sándor - Origo -
TV2 Gregor Bernadett Sztárok és párok válás műsor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este szerepel a TV2 képernyőjén Gregor Bernadett és exférje, Szarvas Attila. A műsort még márciusban vették fel, akkor úgy tűnt, hogy minden rendben van köztük, ám a jegygyűrűjüket már akkor sem viselték - írja a Bors.

A legnagyobb titokban ért véget Gregor Bernadett és Szarvas Attila házassága. Szakításukról közelményben értesítette a férj a nagyközönséget, ám a konkrét okokról azóta sem tudni.

Gregor Bernadettet zavarta a korkülönbség Forrás: Csudai Sándor - Origo

A TV2 Sztárok és párok adásában ma este láthatjuk a két színészt még házaspárként, ráadásul a legnagyobb harmóniában. Bernadett azonban különös dologról számolt be, aminek lehet köze a szakításhoz. Elmondta, mennyire zavarja a köztük lévő korkülönbség.
"Attilával két és fél év van köztünk, én vagyok az idősebb. Ez pedig borzasztó. Nekem ez szörnyű volt, még sírtam is miatta. Teljesen kiborultam, hogy öreg vagyok" - mondta a 46 éves színésznő.

A műsort még márciusban vették fel, amikor kapcsolatuk megromlásáról még senki sem hallott. Jegygyűrűt azonban sem a férj, sem a feleség nem viselt. Berni ezt azzal magyarázta, hogy túl nagy macera a próbáknál és bemutatóknál állandóan levenni az ékszert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.