Ezért nem vesz részt valójában Kamilla Eugénia hercegnő esküvőjén

Forrás: Getty Images -
esküvő Eugénia hercegnő ellentét Kamilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kamilla hercegné nem vesz részt Eugénia hercegnő esküvőjén, mert máshova ígérkezett el, de sokan ezt az indokot csak kifogásnak tartják. 

Eugénia hercegnő nagyszabású esküvőjét pénteken rendezik, és természetesen mindenki ott lesz, aki számít, kivéve Kamilla hercegnét. A hivatalos álláspont szerint Kamilla azért nem vesz részt a menyegzőn, mert már elígérkezett egy iskolai rendezvényre, de sokan ezt meglehetősen gyenge kifogásnak tartják. „Nem hiszem, hogy bárki megdöbbent volna, ha lemondja a rendezvényt az esküvő miatt" – mondta a Daily Mailnek egy forrás.

Ezért nem vesz részt Eugénia esküvőjén Kamilla Forrás: Getty Images

A királyi család számára Kamilla távolmaradása nem tesz jót, mert fennáll annak a veszélye, hogy az esküvőre kellemetlen, nem kívánatos figyelem terelődik, pedig már így is több kritika érte a borsos költségek miatt. Úgy gondolják a királyi családhoz közel állók, hogy Kamilla nem a rendezvény miatt hagyja ki az esküvőt, hanem azért, mert nagyon nem jön ki Eugénia szüleivel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.