Rubint Réka szerint Schobert Norbi kegyetlenül őszinte

Rubint Réka POSZT őszinteség Schobert Norbi kegyetlenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka nem csak magáról és követőiről, de Norbiról is beszélt egy konferencián. Elárulta, szerinte férje ma már megtanulta, hogy ne posztoljon első felindulásból, de régen kegyetlenül őszinte volt. 

Rubint Réka őszintén beszélt az influencerkedésről, amelyben ő és Norbi is tapasztaltak, bár férje forrófejűsége eleinte okozott problémát. "Norbi kegyetlen" - mondta Réka, ezt persze csak úgy értette, hogy nagyon őszinte.

Rubint Réka szerint Norbi kegyetlenül őszinte Forrás: Szabó Gábor/Origo

"Ami a szívén, az a száján. Ráadásul kos a csillagjegye" - idézi a 24.hu Rékát, aki szerint Norbi ma már sokkal megfontoltabb: este megír egy dühös posztot, de nem teszi közzé, vár reggelig, és sokszor előfordul, hogy már nem is posztolja. "Régen egyből kiposztolta, lett is belőle öt Blikk-címlap" - mondta még viccesen Réka.

Nicole Kidman western ruhában mutatta meg lapos hasáthttp://www.life.hu/sztarok/20181009-nicole-kidman-western-ruhaban-mutatta-meg-lapos-hasat.htmlRendkívül vicces videót töltött fel Instagram-oldalára Nicole Kidman. Amellett, hogy megvillantja lapos hasát, egy igencsak őrült szerelésben köszönti a hétvégét. TV + Sztárok--Arnold Schwarzenegger nem készített közös fotót Rubint Rékával és Schobert Norbivalhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-arnold-schwarzenegger-nem-keszitett-kozos-fotot-rubint-rekaval-es-schobert-norbival.htmlArnold Schwarzeneggerrel akart közös fotót készíteni Schobert Norbi és Rubint Réka, de a színész csúnyán visszautasította őket. TV + SztárokOrigoSurvivor: Rubin Kristóf elmondta, miért hoztak be a játékba két új embert, Balázst és Emeséthttp://www.life.hu/sztarok/20181010-survivor-rubin-kristof-kreativ-producer-elmondta-miert-hoztak-be-a-jatekba-ket-uj-embert-balazst-es.htmlElindult szombaton a Survivor kibeszélő műsora, ahol a rajongók kulisszatitkokat is megtudhatnak a játékról. Rubin Kristóf a műsor kreatív producere elmondta, miért érkezett a szigetre 10 nap után két új ember.TV + SztárokOrigoA Babavilág című műsorban szúrt oda Hódi Pamela Berki Krisztiánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-a-babavilag-musorban-szurt-oda-hodi-pamela-berki-krisztiannak.htmlHódi Pamela a Babavilág című műsorában beszélt a párkapcsolatáról. A fiatal anyuka január óta boldog kapcsolatban él Bencével, most pedig megragadta az alkalmat és odaszúrt gyermeke édesapjának, Berki Krisztiánnak. TV + SztárokOrigoKeleti Andrea és párja A legbátrabb páros első kiesőihttp://www.life.hu/sztarok/20181010-keleti-andrea-es-parja-a-legbatrabb-paros-elso-kiesoi-tv2.htmlMáris kiesett a Máltán felvett reality, A legbátrabb páros két versenyzője. Keleti Andinak és férjének kellett távoznia a műsorból. TV + SztárokOrigoBochkor Gáborról nyilatkozott Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20181010-bochkor-gaborrol-nyilatkozott-varkonyi-andrea-megerositette-a-szakitast.htmlNéhány napja röppent fel a hír, hogy Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea egy ideje már külön élnek, sőt, már mindketten új párra is találtak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.