Arnold Schwarzenegger nem készített közös fotót Rubint Rékával és Schobert Norbival

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
fotó Arnold Schwarzenegger Rubint Réka Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arnold Schwarzeneggerrel akart közös fotót készíteni Schobert Norbi és Rubint Réka, de a színész csúnyán visszautasította őket. 

Rubint Réka egy nagy konferencián ejtett szót arról, hogyan érdemes bánni a követőkkel, ellenpéldaként pedig saját tapasztalatukat hozta fel Arnold Schwarzeneggerrel. A színész ugyanis nem volt hajlandó közös fotót készíteni velük.

Visszautasította Arnold Schwarzenegger Rubint Rékáékat Forrás: Facebook/Rubint Réka

"Elmentünk Norbival reggelizni. Abban a hotelben, ahol megreggeliztünk, teljesen véletlenül ott volt Arnold Schwarzenegger is, épp a menedzsmentjével tárgyalt. Azonnal megremegett a lábunk, úristen, itt a Schwarzenegger, milyen jó lenne vele egy közös fotó." - idézi a 24.hu Rékát. Természetesen odamentek a színészhez, hogy megkérdezzék, készülhet-e egy közös fotó. Arnold közölte, hogy igen, de csak később. Úgy 40-50 perc múlva bátortalanul bár, de ismét feltették Rékáék a kérdést.

A művész úr fel sem nézett a laptopjából, a két mellette ülő úr mondta, hogy sorry, business"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.