A fül körül kialakult pattanások bizonyos szervi problémára utalhatnak

Forrás: Thinkstock -
rendellenesség probléma vese fül egészség pattanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkerülhetetlen, hogy néha pattanások jöjjenek ki a bőrünkön, ám érdemes arra figyleni, hogy hol is látjuk őket a legsűrűbben. A fülön lévő pattanások például egy szervin probélmára utalhatnak. 

A CureJoy cikke szerint a más-más testrészeken felbukkanó pattánsok különböző problémákra utalhatnak. A homlokon lévő pattanásokat például nem mindig kell intő jelnek tekinteni, hiszen sokszor a smink vagy a hajviselet miatt is kialakulhatnak. Fontos, hogy a sminket tiszta bőrre vigyük fel, és este alaposan mossuk le a festéket.

A test számos pontján jelentkezhetnek pattanások Forrás: Thinkstock

A fülek környékén felbukkanó pöttyök azonban veseproblémára utalhatnak. Azt tanácsolják, hogy ilyenkor igyunk sok vizet, és ne trükközzünk, ne próbáljuk őket cukros italokkal helyettesíteni, maradjunk a tiszta víznél.

Pirner Alma szexi táncot lejtett az Instagramon: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-pirner-alma-szexi-tancot-lejtett-az-instagramon.htmlPirner Alma idomaival nem csak férjének okoz boldogságot, hanem a követőinek is: szexi táncot lejtett Instagramon. TV + SztárokOrigoRubint Rékának fáj, hogy lánya, Lara nem akar tornáznihttp://www.life.hu/sztarok/20181010-rubint-rekanak-faj-hogy-lanya-lara-nem-akar-tornazni.htmlRubint Réka legnagyobb szívfájdalmáról vallott egy konferencián: sajnálja, hogy Larát nem érdekli a mozgás. TV + Sztárok--Oláh Gergőtől levélben kért 2 millió forintot egyik rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20181010-olah-gergotol-levelben-kert-2-millio-forintot-egyik-rajongoja.htmlAz énekesek gyakran kapnak levelet nehéz sorsú rajongóktól, ám Oláh Gergő most olyan üzenetet kapott, amely megrendítette. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKulcsár Edinára kopasz fotója miatt kiakadtak a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-kulcsar-edinara-kopasz-fotoja-miatt-kiakadtak-a-kommentelok.htmlKulcsár Edina egy hajnövesztő szérumot reklámoz, az ehhez készült reklámforón pedig kopasz parókát visel. A képhez számos hozzászólás érkezett, a legtöbben megbotránkoztak rajta, hiszen a rákkal és más betegségekkel küzdők jutottak eszükbe. Szentesi Éva író, újságíró és rákellenes aktivista is bejegyzésben fejtette ki véleményét a kampányról. TV + Sztárok--Nagy Feró már nem haragszik Vikidál Gyulára azért, mert jelentett rólahttp://www.life.hu/sztarok/20181010-nagy-fero-mar-nem-haragszik-vikidal-gyulara-azert-mert-jelentett-rola.htmlNagy Feró és Vikidál Gyula jó barátok voltak, ám kapcsolatukba komoly törést hozott, hogy Vikidál jelentett zenésztársáról. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVV Indián a Ninja Warriorban tér visszahttp://www.life.hu/sztarok/20181010-vv-indian-a-ninja-warriorban-ter-vissza.htmlVisszatér a képernyőre VV indán: a Ninja Warriorban próbálja ki magát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.