A legbátrabb páros Rubint Réka párkapcsolat félelem ájulás szerelem pánik Schobert Norbert sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem tudták, hogy aznap mi vár rájuk, el voltak zárva a külvilágtól A legbátrabb páros című műsor versenyzői. Schobert Norbi és Rubint Réka életük legborzalmasabb kalandjaként írták le, ám azt mondták, hogy kapcsolatukra mégis jó hatással volt. Rubint Réka egy alkalommal el is ájult. 

"Volt olyan, hogy Réka 6 órán keresztül beinjekciózva ordítva sírt. Utána valamit nyertünk, örültünk, majd összeomlott" - mesélte a Mokka stúdiójában Schobert Norbi. Őt és feleségét, Rubint Rékát is A legbátrabb páros versenyzői között láthatják a nézők ma este.

"De úgy omlottam össze, hogy elsötétült előttem minden, elájultam. A fogam is vacogott, olyan önkívületi állapotba kerültem. Rájöttünk, hogy ez a feladat nálam ezt idézte elő, amikor Norbi szívműtéte volt" - folytatta Rubint Réka. Nemcsak ők voltak az egyetlenek, akik megviseltek a forgatáson történtek. Tóth Andi is arról számolt be, hogy pánikrohamot kapott.

Schobert és Rubint azt is elárulták, hogy a forgatás kezdetén elvették a ruháikat, telefonjaikat, futni sem engedték ki Rékát. De mégis azt mondták, attól eltekintve, hogy életük legborzalmasabb kalandja volt, kapcsolatukra jó hatást gyakorolt.

Egy svéd nő azt állítja, George Michaeltől született gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20181009-egy-sved-no-azt-allitja-george-michaeltol-szuletett-gyermeke.htmlEgy svéd nő azt állítja, hogy 1997-ben teherbe esett George Michaeltől: a zenész állítólag anyagilag is támogatta őket. TV + Sztárok--Csak fotózás volt: nem házasodott össze Kabát Peti és Róka Adriennehttp://www.life.hu/sztarok/20181009-csak-fotozas-volt-nem-hazasodott-ossze-kabat-peti-es-roka-adrienne.htmlRóka Adrienne és Kabát Peti esküvői fotói nem voltak igaziak: nem házasodott össze a pár. TV + SztárokOrigoSzenzációs négyes: Nagy Alexandra a színpadon sírta el magát édesapja halála miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181009-szenzacios-negyes-nagy-alexandra-a-szinpadon-sirta-el-magat-edesapja-halala-miatt.htmlMegható pillanatoknak lehettek szemtanúi a Szenzációs négyes nézői: Nagy Alexa a színpadon sírta el magát előadásuk után. Régi sebeket tépett fel. TV + SztárokOrigoRadics Gigi nehezen bírja a távkapcsolatot: hiányzik neki a szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20181009-radics-gigi-nehezen-birja-a-tavkapcsolatot-hianyzik-neki-a-szerelme.htmlAmerikában rátalált a szerelem Radics Gigire, azonban a távolságot nehezen viseli az énekesnő. Az időeltolódás miatt sokszor beszélni sem tudnak egymással. TV + SztárokOrigoPánikrohamot kapott Tóth Andi A legbátrabb páros forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20181009-panikrohamot-kapott-toth-andi-a-legbatrabb-paros-forgatasan.htmlPánikrohamot kapott A legbátrabb páros című műsor forgatásán Tóth Andi, énekesnő. TV + SztárokOrigoErdélyi Mónikáék már a halloweenre készülnek, megmutatta, milyen mikor levágja saját kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20181008-erdelyi-monikaek-mar-a-halloweenre-keszulnek-megmutatta-milyen-mikor-levagja-sajat-kezet.htmlMár a halloweenre készül Erdélyi Mónika és lánya, Molli. Sok kézzel készített dekorációt is csinálnak, így például slime-ot, de Mónika azt is megmutatta, hogyan kell levágnia a saját kezét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.