Pánikrohamot kapott Tóth Andi A legbátrabb páros forgatásán

Forrás: Instagram/Tóth Andi -
A legbátrabb páros pánikroham Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pánikrohamot kapott A legbátrabb páros című műsor forgatásán Tóth Andi, énekesnő.

Egy gyerekkori trauma miatt fél a víztől Tóth Andi.

Tóth Andi szerint volt egy rib*ncos korszaka Forrás: Instagram/Tóth Andi

"A bátyám és az unokatestvéreim sokszor gondolták strandolásnál, hogy nagyon vicces, ha belelöknek a vízbe. Nekem azonban szörnyű emlékek ezek, egyszer majdnem meg is fulladtam. Eszméletlenül húztak ki a vízből, és úgy próbálták kipumpálni belőlem a vizet, akkor ott is maradhattam volna. Sejtettem, hogy lesznek számomra nehéz feladatok, hiszen például a magassággal sem vagyok jóban, de éppen azért mondtam igent erre a műsorra, hogy megpróbáljak szembenézni a félelmeimmel. Nemrégiben szembesült ő is vele, milyen szörnyű számomra, ha víz alá kerülök. Barcelonában nyaraltunk, és természetesen lementünk a tengerpartra. A vízbe be is merészkedek, de sosem olyan mélyre, hogy ellepjen. Ám most nem vettem észre egy nagyobb hullámot, és azonnal elmerültem.

Sikítva, remegve rohantam ki a partra, percekig nem tudtam megszólalni.

Ádám akkor jött rá, hogy ez tényleg komoly félelem" - mesélte a Blikknek Andi.

Demcsák Zsuzsa újra szerelmes: ő maga mesélt választottjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181008-demcsak-zsuzsa-ujra-szerelmes-o-maga-meselt-valasztottjarol.htmlDemcsák Zsuzsa 6 év szinglilét után újra szerelmes. Boldognak és kiegyensúlyozottnak érzi magát.TV + SztárokOrigoBochkor Gábor is párra talált a szakítás után: egy fiatal nő a választottjahttp://www.life.hu/sztarok/20181008-bochkor-gabor-is-parra-talalt-a-szakitas-utan-egy-fiatal-no-a-valasztottja.htmlBochkor Gábor és Várkonyi Andi 12 év párkapcsolat után szakítottak egymással. Ahogy azt a life.hu megírta, Várkonyi Andi állítólag jóképű kollégájával jött össze, ezúttal pedig az is kiderült, hogy Bochkor Gábor is gyengéd érzelmeket táplál egy fiatal lány iránt.TV + SztárokOrigoPintér Adrienn Ada bajor hercegnőnek öltözött és alaposan közszemlére tette melleit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-pinter-adrienn-ada-bajor-hercegnonek-oltozott-es-alaposan-kozszemlere-tette-melleit-foto.htmlPintér Adrienn az Októberfesten van és egy hatalmas korsó sörrel pózol. TV + SztárokOrigoKeira Knightley keményen betámadta Katalin hercegnét: szerinte miatta lett szülés utáni depressziójahttp://www.life.hu/sztarok/20181006-keira-knightley-kemenyen-betamadta-katalin-hercegnet.htmlKeira Knightley keményen betámadta Katalin hercegnét: a világhírű színésznő elárulta a hercegné miatt lett depressziós. TV + SztárokOrigoZimány Linda evés közben pedikűröztet: kényeztetés a köbön - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-zimany-linda-eves-kozben-pedikuroztet-kenyeztetes-a-kobon-foto.htmlZimány Linda imádja kényeztetni magát, ez Instagram oldalán is látszik: csodás helyek, gyönyörű ruhák és finomabbnál finomabb ételek. Ezúttal pedig a szombatot makszolta ki. TV + Sztárok--Kiszel Tünde Snapchat filterrel úgy néz ki, mint Cicciolina: még a melleit is kitettehttp://www.life.hu/sztarok/20181006-kiszel-tunde-snapchat-filterrel-ugy-nez-ki-mint-cicciolina-meg-a-melleit-is-kitette.htmlKiszel Tünde Snapchat filtert használt és Cicciolina lett belőle.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.