Várkonyi Andrea egy másik férfi miatt hagyta el 12 év után Bochkor Gábort? Azt beszélik

Várkonyi Andrea harmadik fél válás Bochkor Gábor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata 12 év után néhány hónappal ezelőtt ért véget. Az egykori szerelmespár már szét is költözött, közösen kiadott közleményükben azt írják, a legnagyobb egyetértésben váltak egy útjaik, lányukat, pedig ezután is közösen fogják nevelni. Egyes értesülések szerint egy harmadik fél is bekerült a képbe...

12 év szerelem után bombaként robbant a hír, miszerint Várkonyi Andi és Bochkor Gábor újtjai különváltak. 11 éves lányukat, Nórit azonban ezután is a legnagyobb egyetértésben nevelik majd. A rossz hírt egy közös közleményben tudatták követőikkel:

"A hír igaz, bár nem friss, hiszen nyár óta külön élünk. Mi magunk sem tudjuk, hogy mindez végleges vagy csak egy átmeneti időre szól. Békés és baráti kapcsolatban vagyunk egymással, ami Nóri lányunk miatt is kiemelten fontos a számunkra"

Bochkor Gábor és Várkonyi Andi Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea, MTI/Beliczay László

A Bors információi szerint a csinos tévésnek már új kapcsolata is van, egy rendkívül jóképű kollégájával hozták hírbe. A lap ismeri a férfit, fel is hívta őt, ám a szintén tévés szakember mindent határozottan tagadott és kérte, a nevét semmiképp se említsék meg.

Bochkor Gábort is megkeresték, aki mindössze ennyit mondott, kolléganőjén keresztül:

"Sajnos, nem tudok többet mondani, mint amit leírtunk Andival."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.