Előkerült egy videó arról az estéről, amikor állítólag Cristiano Ronaldo erőszakolt

Forrás: DPPI/Manuel Blondeau -
videó Cristiano Ronaldo erőszak Este
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristiano Ronaldót szexuális erőszakkal vádolja Kathryn Mayorga. Most előkerült egy felvétel az eset előtti eseményekről. 

Egy 34 éves Kathryn Mayorga nevű nő vádolja erőszakkal Cristiano Ronaldot. A rendőrség nyomoz, a folyamatban lévő ügyről tájékoztatást természetesen nem adnak. Most azonban előkerült egy felvétel arról az estéről, amikor az állítólagos erőszak történt. Ezen azonban csak annyi látható, ahogy Ronaldo a bárban táncol egy itallal a kezében a hölggyel - írja a Blick.

Így bulizott Cristiano Ronaldo a nővel az állítólagos erőszak előtt Forrás: DPPI/Manuel Blondeau

Az állítólagos erőszak ez után következett, miután Ronaldo és a nő felmentek a focista szállodai szobájába.

Debreczeni Zita megmutatta magát gyerekként: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-debreczeni-zita-megmutatta-magat-gyerekkent.htmlDebreczeni Zita hihetetlenül cuki képet mutatott magáról a régmúltból: így nézett ki kisgyerekként. TV + SztárokOrigoKözleményt adott ki a Juventus Cristiano Ronaldórólhttp://www.life.hu/sztarok/20181005-kozlemenyt-adott-ki-a-juventus-cristiano-ronaldorol.htmlNemi erőszakkal vádolta meg Kathryn Mayorga modell Cristiano Ronaldót. Azt állítja, hogy a focista 2009-ben, Las Vegasban erőszakosan közösült vele. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, és Ronaldo után most a klubja is közleményt adott ki.TV + Sztárok--12 év után szétköltözött Bochkor Gábor és Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20181005-12-ev-utan-szetkoltozott-bochkor-gabor-es-varkonyi-andrea.htmlA Blikk tudta meg, hogy válságban van Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea kapcsolata: már szét is költöztek. TV + Sztárok--Jennifer Lawrence ezúttal nem celeb párt választotthttp://www.life.hu/sztarok/20181004-jennifer-lawrence-ezuttal-nem-celeb-part-valasztott.htmlÚjra szerelem Az éhezők viadala filmek sztárja, Jennifer Lawrence. A színésznő ezúttal nem a celeb körökből választott magának férfit. TV + Sztárok--Rita Ora az ágyból posztolt meztelenülhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-rita-ora-az-agybol-posztolt-meztelenul.htmlRita Ora énekesnő nemcsak hangjával hökkenti meg rajongóit, hanem gyönyörű testével is. Most is egy szexi, mégis sejtelmes fotót töltött fel Instagram-oldalára. TV + Sztárok--Albert Györgyi újságíró 10 éve hunyt el, boldog volt, amikor elmenthttp://www.life.hu/sztarok/20181004-albert-gyorgyi-ujsagiro-10-eve-hunyt-el-boldog-volt-amikor-elment.htmlTíz évvel ezelőtt, 2008-ban hunyt el Albert Györgyi újságíró. Egy taxiban állt meg a szíve. Szép volt, tehetséges, nehéz gyermekkora egész életére rányomta a bélyegét. Pánikbeteg volt, depressziós, anorexiás és alkoholfüggő. TV + SztárokMTI/Szigetváry Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.