Pintér Tibor barátnője nagyon trágár szavakkal illette kedvesét élő adásban

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
párkapcsolat Rubos Friderika káromkodás Pintér Tibor élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem felhőtlen Pintér Tibor és kedvese, a 23 évvel fiatalabb Rubos Frida kapcsolata. Ezt most élő adásban is megmutatták. 

Ahogy mi is megírtuk, Pintér Tibor és kedvese élő adásban vesztek össze. Rubos Frida könnyes szemmel ült be a Mokka stúdiójába.

Frida azt is elmondta, hogy nem akart A legbátrabb páros című műsorban szerepelni, Tenya beszélte rá, ám végül élvezte a forgatást. De a hajnali kelés sem segített a konfliktusok elsimításában. A Mokkában végig érződött közöttük a feszültség, ám végül úgy tűnt, Frida is megenyhült.

Az beszélgetés végén Mádai Vivien mondta nekik, hogy igyanak egy "béke kávét", ám amikor Tenya nyugtatni próbálta a kanpéról felálló Fridát, a lány foghegyről annyit mondott: "Hülye f@sz!"

Watch video!

Katalin hercegné visszatért szülési szabadságáról: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181003-katalin-hercegne-visszatert-szulesi-szabadsagarol.htmlKatalin hercegné harmadik gyermeke születése után visszavonult, a hivatalos kötelezettségei alól felmentést kapott, de véget ért a szabadsága. Így nézett ki a hercegné első megjelenésén. TV + Sztárok--Pintér Tibor és 23 évvel fiatalabb kedvese élő adásban vesztek összehttp://www.life.hu/sztarok/20181003-pinter-tibor-es-23-evvel-fiatalabb-kedvese-elo-adasban-vesztek-ossze.htmlKönnyes szemmel ült be a Mokka stúdiójába Rubos Frida, Pintér Tibor kedvese. A pár élő adásban mondta el, min vesztek össze, sőt még ott is folytatták a vitát. TV + Sztárok--Ezeket veszítette el Diana hercegné, miután elvált Károlytólhttp://www.life.hu/sztarok/20181003-ezeket-veszitette-el-diana-hercegne-miutan-elvalt-karolytol.htmlMint ahogy azt mindannyian tudjuk, Diana hercegné és Károly házassága nem volt felhőtlen. A hercegnőt fizikailag és lelkileg is megviselte a kapcsolat, de a válásuk sem hozott enyhülést: sok mindent elveszített Diana. TV + Sztárok--Csomor Csilla esett ki a MasterChef VIP-ből: nem volt a néző szíve csücskehttp://www.life.hu/sztarok/20181003-csomor-csilla-esett-ki-a-masterchef-vip-bol-nem-volt-a-nezo-szive-csucske.htmlCsomor Csilla esett ki a MasterChef VIP legutóbbi adásában. ám a kommentek alapján úgy tűnik, hogy a legtöbb néző nem fájlalja, hogy a színésznő nem folytathatja tovább a főzést. TV + SztárokOrigoGregor Bernadett és Szarvas Attila házassága véget érthttp://www.life.hu/sztarok/20181003-gregor-bernadett-es-szarvas-attila-hazassaga-veget-ert.htmlSzarvas Attila színész, Gregor Bernadett férje Facebook-oldalán jelentette be, hogy házasságuk véget ért. TV + SztárokOrigoMadeleine McCann édesapja nyilatkozott: könnyek között vallott bűntudatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181003-madeleine-mccann-edesapja-nyilatkozott-konnyek-kozott-vallott-buntudatarol.htmlMadeleine McCann már több mint 10 éve tűnt el egy családi nyaralásról, szülei azóta is reménykednek, hogy egyszer még előkerül gyermekük. Madeleine édesapja könnyek között nyilatkozott: bűntudat gyötri őket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.