Megmutatta 33 évvel fiatalabb szerelmét az 53 éves Mc Hawer: ő az

Forrás: Facebook/MC Hawer -
mulatós zene párkapcsolat szerelem korkülönbség MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
20 éves lányt szeret az 53 éves Koczka Géza, azaz MC Hawer. A mulatószenész szeptember elején egy izsófalvi koncertjén kezdett szemezni Fannival.

"Jó kedvem lett a szépségétől, és a dalainkat is szerette, mert az első sorban énekelt. A buli után aláírást és közös fotót is kért, amit még aznap éjjel a zenekar közösségi oldalának üzenőfalára is átküldött. Mivel ezt a portált én kezelem, kinyomtattam, aláírtam, majd és visszaküldtem neki a képet, és aztán levelezni kezdtünk. Ekkor még gondolni sem mertem arra, hogy esélyem lehet nála, hiszen harminchárom év komoly korkülönbség, de Fanni tovább írogatott, én pedig egyre jobban szerettem volna megismerni őt. Amikor újra találkoztunk, és elbeszélgettünk, bevallottam neki, mit érzek iránta. Nem ijedt meg, sőt, már együtt ízlelgetjük a páros boldogságot. Mennyei!" - mondta MC Hawer a Blikknek.


Fanni azt mondja, nem fordul el valakitől csak azért, mert idősebb nála. Jól érzi magát Gézával, többre nem vágyik: "Amikor Gézával megismerkedtem, egy lehetetlen kapcsolatban voltam. Már nem volt érzelmi kötődésem, de most alig várom, hogy a kedvesemet megint lássam."

A lány tisztában van azzal is, hogy Hawer korábban szenvedélybeteg volt, meggyűlt a baja a szerencsejátékokkal és az alkohollal is. A rapper már öt éve tiszta, de a szerelem eddig elkerülte.

Az összeesküvés-elméletek szerint Dianát a királynő parancsára végezték kihttp://www.life.hu/sztarok/20180930-az-osszeeskuveselmeletek-szerint-dianat-a-kiralyno-parancsara-vegeztek-ki-camilla-is-retteg.htmlBár Diana hercegnő több mint 20 éve nincs közöttünk, halála körülményeivel kapcsolatban még mindig egyre elképesztőbb elméletek látnak napvilágot. TV + Sztárok--Dívaként fotózták Görbe Nórát: 2006-os felvételhttp://www.life.hu/sztarok/20180930-divakent-fotoztak-gorbe-nora-szinesznot.html12 évvel ezelőtti fotót tett közzé Görbe Nóra. A színésznő vérbeli díva a képen. TV + SztárokOrigoÚjabb férfi, ezúttal a masszőrje vádolja szexuális bántalmazással Kevin Spaceythttp://www.life.hu/sztarok/20180930-ujabb-ferfi-vadolja-szexualis-bantalmazassal-kevin-spaceyt.htmlBeperelte Kevin Spaceyt a masszőrje. A férfi azt állítja, a színész 2016-ban szexuálisan bántalmazta Malibuban. TV + Sztárok--Bakik A mi kis falunk forgatásán: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180930-bakik-a-a-mi-kis-falunk-forgatasan-video.htmlIgazi csemege A Mi kis falunk rajongóinak az a bakiparádé, amelyet az RTL Klub válogatott össze a sorozat forgatásáról. TV + SztárokOrigoNacsa Olivér gyereket és esküvőt is tervez párjával, Somossy Barbarávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180928-nacsa-oliver-gyereket-es-eskuvot-is-tervez-prajaval-somossy-barbaraval.htmlNem vár tovább Nacsa Olivér, hiszen megtalálta élete párját, így már az esküvőt és a családalapítást is tervezik: ekkorra szeretné a humorista megvalósítani mindkét álmát. TV + SztárokOrigoFeladná a játékot Survivor Esztihttp://www.life.hu/sztarok/20180930-feladna-a-jatekot-survivor-eszti-szeretethianya-van.htmlNem nagyon bírja a győrődést Survivor Eszti. Elmondta, mi a baj. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.