Egy Mikulás ünnepségen került kellemetlen helyzetbe Bochkor Gábor

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
mikulás Bochkor Gábor Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykori műsorvezető-társa, Boros Lajos hozta kellemetlen szituációba Bochkor Gábort. A műsorvezető mindezt az atv #Bochkor műsorában elevenítette fel.

"Egyszer elrángatott egy céges Mikulás ünnepségre" – idézte föl a régebbi sztorit a vasárnap este adásba kerülő #Bochkorban a műsorvezető. „Azt hittem, hogy műsort fogunk vezetni, de ott szembesültem azzal, hogy valójában nem ezért hívtak. Boros elkezdett öltözni, kérdeztem, hogy mit csinál, mire mondta, hogy ő lesz a Mikulás, én pedig a krampusz. A rendezvényt már nem lehetett lemondani, a számlatömb már ki volt töltve. Muszáj volt a fekete cicanadrágot felhúznom" – mesélte.

„Gyűlölök beöltözni valaminek, nem szeretek bohócot csinálni magamból, a jelmezbálokat is messziről elkerülöm. Életem legcikisebb helyzete volt, de muszáj volt belemennem, mert nem volt más választásom" – tette hozzá.

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Népszerű politikus Dér Heni szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180929-nepszeru-politikus-der-heni-enekesno-szerelme.htmlGyőr népszerű politikusa, Radnóti Ákos alpolgármester Dér Heni új szerelme, tudta meg a Bors. Az énekesnő tavaly novemberi szakítása után nem sokáig volt szingli, idén februárban a FEM3 Micsoda nők! című műsorában már azt mondta, három hónapja új párja van. TV + SztárokOrigoEz volt Korda György titka a Magyar vándor forgatásakorhttp://www.life.hu/sztarok/20180929-ez-volt-korda-gyorgy-titka-a-magyar-vandor-forgatasakor-olasz-trubadurt-alakit.htmlSokak számára emlékezetes a Magyar vándornak az a jelenete, melyben Korda György egy olasz trubadúrt alakít. A slágerénekes most elárulta, hogy kis híján hogyan hagyta ott a fogát a forgatáson.TV + Sztárok--Survivor: véget ért Gábor és Alexandra szövetsége?http://www.life.hu/sztarok/20180929-survivor-veget-ert-gabor-es-alexandra-szovetsege.htmlA Survivor játékosai, Alexandra és Gábor összebalhéztak, aminek az lett a vége, hogy nem szólnak egymáshoz. Vajon örökre elvágták a kettejük lévő szövetséget, vagy van visszaút?TV + SztárokOrigoTeljesen kopaszon pózol Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20180923-teljesen-kopaszon-pozol-cinthya-dictator-csontsovanyan.htmlPhotoshop, kopaszsapka, betegség vagy egyszerűen levágatta a haját? A követők találgatnak. TV + Sztárok--Tóth Gabi énekli az Éjjel-nappal Budapest főcímdaláért megalázóan kevés jogdíjat kaphttp://www.life.hu/sztarok/20180923-toth-gabi-enekli-az-ejjelnappal-budapest-focimdalaert-megalazoan-keves-jogdijat-kap.htmlTóth Gabi énekli már évek óta az RTL Klub Éjjel-Nappal Budapest főcímdalát, de eddig nem kapott jogdíjat. Most igen, de ebben sincs sok köszönet. TV + Sztárok--Fergeteges bulival nyitotta meg az őszt a Sláger TV és a Sláger FMhttp://www.life.hu/sztarok/20180922-fergeteges-bulival-nyitotta-meg-az-oszt-a-slager-tv-es-a-slager-fm-curtis-bejelentest-tett.htmlA hazai zenei élet szinte teljes palettája képviseltette magát a Sláger Partyn, amely a nagy bejelentések estéje volt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.