Szenzációs négyes: ÉNB Lalit látta vendégül Oszvald Marika

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Oszvald Marika ÉNB Lali Szenzációs négyes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg Oszvald Marika gördeszkázott, addig ÉNB Lali főzni tanult. Hogy, milyen kapcsolati tanácsokkal látta el Marika Lalit és milyen trükköket tanított Lali a színésznőnek az az RTL Klub videójából kiderül. 

A nézők most betekintést nyerhettek Marika otthonába is, amit most te is megtehetsz a videóra kattintva:

Survivor: véget ért Gábor és Alexandra szövetsége?http://www.life.hu/sztarok/20180929-survivor-veget-ert-gabor-es-alexandra-szovetsege.htmlA Survivor játékosai, Alexandra és Gábor összebalhéztak, aminek az lett a vége, hogy nem szólnak egymáshoz. Vajon örökre elvágták a kettejük lévő szövetséget, vagy van visszaút?TV + SztárokOrigoSurvivor: összeomlott Verahttp://www.life.hu/sztarok/20180929-survivor-osszeomlott-vera.htmlVera az előnyért folyó küzdelem után zokogásban tört ki, mert nem bírta feldolgozni, hogy az ő hibájából elveszítették a játékot. TV + SztárokOrigoTeljesen kopaszon pózol Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20180923-teljesen-kopaszon-pozol-cinthya-dictator-csontsovanyan.htmlPhotoshop, kopaszsapka, betegség vagy egyszerűen levágatta a haját? A követők találgatnak. TV + Sztárok--Megszólalt a boncmester, Dr. Richard Shepherd, aki megvizsgálta Diana hercegnő holttestéthttp://www.life.hu/sztarok/20180923-megszolalt-a-boncmester-aki-megvizsgalta-diana-hercegno-holttestet.htmlNagy vihart kavart Dr. Richard Shepherd elemzése Diana hercegnő balesetéről. A szakember eddig nem beszélt, de most eloszlatta a pletykákat. TV + Sztárok--Fergeteges bulival nyitotta meg az őszt a Sláger TV és a Sláger FMhttp://www.life.hu/sztarok/20180922-fergeteges-bulival-nyitotta-meg-az-oszt-a-slager-tv-es-a-slager-fm-curtis-bejelentest-tett.htmlA hazai zenei élet szinte teljes palettája képviseltette magát a Sláger Partyn, amely a nagy bejelentések estéje volt.TV + SztárokOrigoÍgy fürdenek, szőrtelenítenek a Survivor játékosaihttp://www.life.hu/sztarok/20180922-igy-furdenek-szortelenitenek-a-survivor-jatekosai.htmlIstenes Bence laboratóriumi körülmények között próbált rájönni arra, hogyan oldható meg a tisztálkodás egy lakatlan szigeten, azonban egy korábbi játékosnak, Méth Gergőnek sokkal természetesebb és egyszerűbb megoldásai vannak a nomád körülmények közötti higiéna fenntartására. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.