Survivor Vera Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vera az előnyért folyó küzdelem után zokogásban tört ki, mert nem bírta feldolgozni, hogy az ő hibájából elveszítették a játékot. 

Ha érdekel, mi bántotta ennyire az erdélyi lányt, a videóban megnézheted, mint ahogyan azt is, hogy melyik fiú vigasztalta meg.

Survivor: véget ért Gábor és Alexandra szövetsége?http://www.life.hu/sztarok/20180929-survivor-veget-ert-gabor-es-alexandra-szovetsege.htmlA Survivor játékosai, Alexandra és Gábor összebalhéztak, aminek az lett a vége, hogy nem szólnak egymáshoz. Vajon örökre elvágták a kettejük lévő szövetséget, vagy van visszaút?TV + SztárokOrigoSurvivor: óriási hibát vétett Vera és Dávidhttp://www.life.hu/sztarok/20180929-survivor-rtl-klub-oriasi-hibat-vetett-vera-es-david.htmlA Gagamba Verát és Dávidot, míg az Agila Nórit és Jérémyt küldte az előnyért folyó küzdelemre. A sárga csapat játékosai azonban hatalmasat hibáztak a játék során...TV + SztárokOrigoMajkát a botrány elbizonytalanította, jó döntést hozott-e Curtisszel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180923-majkat-a-botrany-elbizonytalanitotta-jo-dontest-hozotte-curtissel-kapcsolatban.htmlA Budapest Parkban adott koncertet Majka, ahol ismét megemlítette egykori zenésztársát és barátját, Curtist. TV + SztárokOrigoFergeteges bulival nyitotta meg az őszt a Sláger TV és a Sláger FMhttp://www.life.hu/sztarok/20180922-fergeteges-bulival-nyitotta-meg-az-oszt-a-slager-tv-es-a-slager-fm-curtis-bejelentest-tett.htmlA hazai zenei élet szinte teljes palettája képviseltette magát a Sláger Partyn, amely a nagy bejelentések estéje volt.TV + SztárokOrigoTóth Gabi énekli az Éjjel-nappal Budapest főcímdaláért megalázóan kevés jogdíjat kaphttp://www.life.hu/sztarok/20180923-toth-gabi-enekli-az-ejjelnappal-budapest-focimdalaert-megalazoan-keves-jogdijat-kap.htmlTóth Gabi énekli már évek óta az RTL Klub Éjjel-Nappal Budapest főcímdalát, de eddig nem kapott jogdíjat. Most igen, de ebben sincs sok köszönet. TV + Sztárok--A Survivor pszichológiája: Istenes Bence utánajárt, hogy mi zajlik le a túlélők fejébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180922-a-survivor-pszichologiaja-istenes-bence-utanajart-hogy-mi-zajlik-le-a-tulelok-fejeben.htmlGaál Viktor pszichológus beavatja a nézőket a Survivor pszichológiájába. Ha mindig is kíváncsi voltál rá, hogy milyen folyamat zajlik le a túlélők fejében, most megtudhatod. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.