Hien félbehagyta tanulmányai Amerikában, visszajött a Sztárban sztár miatt

TV2 Sztárban sztár USA Amerika műsor énekes Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Berklee Egyetemen tanul Hien, a magyar énekesnő hang dizájn szakon. Most hosszabb időre hazaköltözik, a Sztárban sztár című műsorban szerepel majd a TV2-n. Elárulta, hogyan tudja összeegyeztetni ezt tanulmányaival.

Hónapokra hazatér az USA-ból az énekesnő, Hien. A Berklee Egyetemen tanul hang dizájn szakon. Itthon a Sztárban sztár című műsorban szerepel majd.

"A Sztárban sztár miatt jöttem főként haza. Bár gondolkodtam azon, hogy egy szemeszter halasztok, mert 2015-ben kezdtem el a tanulmányaimat, és minden évben 3 szemesztert csináltam. Úgy gondoltam, hogy kicsit kijár nekem is a pihenés" - mesélte a Mokkában Hien. Várja, hogy a színpadon szórakozhasson egy kicsit.

"Most lett kész a diplomamunkám, ami rengeteg munkába került. Úgy gondoltam, hogy ezután kicsit fellélegzem, majd visszamegyek, befejezem a sulit" - folytatta Hien. Diplomamunkáját már megvédte, még egy szemeszter vár rá az egytemen, májusban diplomázik majd.

Azt is elárulta, hogy ismerkedett Amerikában, ám tartós párkapcsolatota egyelőre nincs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.