Boszorkánysággal vádolja dobosa Beyoncét

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Larry Busacca -
boszorkányság Beyonce dobos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Volt dobosa furcsa dolgokkal vádolja hivatalosan Beyoncét: azt állítja, az énekesnő egy boszorkány, aki szexuális manipulációkra is használja erejét.

Kimberly Thompson sokáig dolgozott Beyoncéval dobosként, de most egészen meghökkentő dolgokat állít az énekesnőről. A zenész szerint Beyoncé boszorkány, aki minden eszközzel megakadályozta őt boldogulásában.

Beyoncét boszorkánysággal vádolják Forrás: AFP/2018 Getty Images/Larry Busacca

Nem akart elengedni" – állítja a dobos, aki szerint Beyoncé még a macskájára is átkot szórt. Ezen kívül úgy véli, szexuálisan is manipulálta, méghozzá úgy, hogy különböző testekbe költözött, és figyelte őt intim kapcsolatai közben. „Ez az egész egy valóságos rémálom volt. Brutálisan bántalmazott, és próbálta teljesen irányítása alá vonni az életemet" – tette hozzá Kimberly.

Kállay-Saunders András: "Nagyon csúnya nő leszek"http://www.life.hu/sztarok/20180925-kallaysaunders-andras-nagyon-csunya-no-leszek-sztarban-sztar.htmlKállay-Saunders András és Tolvai Reni is versenyezni fognak egymással a Sztárban sztár című műsorban. 2010-ben a Megasztárban versenyeztek először, de a Dal című műsorral együtt most már negyedszer próbálják legyőzni egymást. Elmesélték, hogyan készülnek a számukra teljesen idegen feladatokra. TV + SztárokOrigoTerhesnek gondolják Meghan Markle-t: ezérthttp://www.life.hu/sztarok/20180925-terhesnek-gondoljak-meghan-marklet-ezert.htmlIsmét úgy gondolják az emberek, hogy Meghan Markle terhes: ezt tartják jelnek. TV + Sztárok--Megházasodott Solti Ádám és barátnője, Kis Bernadett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180925-meghazasodott-solti-adam-es-baratnoje-kis-bernadett.htmlSolti Ádámot és barátnőjét a Nyerő párosból ismerhették meg az emberek, a jelek szerint pedig elmélyítették kapcsolatukat: esküvői fotót posztoltak. TV + Sztárok--Sztárban sztár: Liptai Claudia fogja véleményezni Gesztesi Károly produkciójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180925-sztarban-sztar-liptai-claudia-fogja-velemenyezni-gesztesi-karoly-produkciojat.htmlA TV2 rengeteg műsorral készül, az újak mellett jön a jól bevált Sztárban sztár is, ahol többek között Liptai Claudia fogja értékelni a színpadi produkciókat, míg egykori férje, Gesztesi Károly a versenyzők között igyekszik majd megmutatni sokoldalúságát. TV + Sztárok--Először találkoztak a balhé óta: így viselkedett egymással Majka és Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20180925-eloszor-talalkoztak-a-balhe-ota-igy-viselkedett-egymassal-majka-es-curtis.htmlTegnap délelőtt először találkozott egymással Majka és Curtis. A TV2 nagyszabású, őszi sajtótájékoztatójáán mindketten jelen voltak.TV + SztárokOrigoAlekosz nekiment a menstruáló nőknekhttp://www.life.hu/sztarok/20180924-alekosz-nekiment-a-menstrualo-noknek.htmlMég mindig az igazit keresi Nagy Alekosz, a Való Világ című valósághow egykori szereplője. Most épp a menstruáló nőkkel akadt gondja, amit közösségi oldalán hosszasan ki is fejtett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.