Istenes Bence lehülyézte Hajdú Steve-et a Szenzációs négyes című műsorban

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
hülye Istenes Bence Hajdú Steve Szenzációs négyes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szenzációs négyes című műsor legújabb adásában egy kis színpadi poénkodás során Istenes Bence lehülyézte Hajdú Steve-et. 

A negyvenesek kategóriájában állt színpadra Hajdú Steve csapattársaival, akikkel a Macskafogó című rajzfilm nagysikerű betétdalát adták elő.

A patkánnyá maszíkrozott Hajdú Steve arcát akarta megtapintani a műsorvezető, Istenes Bence, amikor a színész úgy tett, mintha hirtelen meg akarná harapni Istenes ujját. A nagy ijedtségben a műsorvezetőnek kicsúszott a száján egy kis sértés: "Ez hülye."

Ám úgy tűnik, Hajdú Steve nem sértődött meg, nevetett tovább és várta a zsűri értékelését.

Hajdú Steve-et lehülyézte Istenes Bence Fotó: Marton Szilvia - Origo

Vadászat utáni szokása lehet a titka II. Erzsébet hosszú életénekhttp://www.life.hu/sztarok/20180924-vadaszat-utani-szokasa-lehet-a-titka-ii-erzsebet-hosszu-eletenek.htmlSokan találgatják, mi lehet a titka a 92 éves II. Erzsébet királynő egészségének és hosszú életének. Lord Tollemache most lehet, hogy magyarázatott tudott adni a talányra. TV + Sztárok--Geszti Péter perelni akart egy ismert zenekart, mert lenyúlták a daláthttp://www.life.hu/sztarok/20180924-geszti-peter-perelni-akart-egy-ismert-zenekart-mert-lenyultak-a-dalat.htmlEgy ismert zenekart nyúlta le Geszti Péter egyik dalát. A zenész büntetőpert akart indítani, ám végül ügyvédje tanácsára nem tett lépéseket az ügyben. TV + Sztárok--Nagyon szexi rúdtáncos Rózsa György lánya, Csilla: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180924-nagyon-szexi-rudtancos-rozsa-gyorgy-lanya-csilla.htmlAprócska ruhákban pörög a rúdon Rózsa György lánya, édesapja pedig büszkén nézi a mutatványokat.TV + SztárokOrigoMáltán jegyzete el barátnőjét Németh Kristófhttp://www.life.hu/sztarok/20180924-maltan-jegyzete-el-baratnojet-nemeth-kristof.htmlNémeth Kristóffal csodálatos dolog történt, amit bár nem akart elárulni, mégis kiderült: hihetetlenül boldog a színész. TV + Sztárok--Schobert Norbi és Rubint Réka lánya, Lara szerepelt a Hooligans legújabb videóklipjében: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180924-schobert-norbi-es-rubint-reka-lanya-lara-szerepelt-a-hooligans-legujabb-videoklipjeben-video.htmlA Hooligans legújabb videóklipjében nem más szerepel, mint Schobert Norbi és Rubint Réka kamaszlánya. Lara igazi rokkerdívaként tündökölt a felvételeken.TV + SztárokOrigoSzulák Andrea újra szerelmes - Árulkodó fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180924-szulak-andrea-ujra-szerelmes-arulkodo-foto.htmlSzulák Andrea három évvel ezelőtt szakított kislánya édesapjával, azóta nem talált rá a szerelem, egészen mostanáig. A színésznő árulkodó fotót posztolt közösségi oldalára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.