Nyerő páros Vasvári Vivien Gáspár Laci Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken este véget ért a Nyerő páros második évada. Először Tokár Tomi és párja, Dóri estek ki, a biztos döntőbe jutó Gáspárék mellé pedig Vivien és Fecsó csatlakozott a fináléban. 

A döntőben így Gáspár Lacira és Nikire, valamint Vasvári Vivienre és Fecsóra szavazhattak a korábban már kiesett játékosok.

Kefirék, Tokár Tomiék és Veiszer Alindáék Gáspár Laciékra adták le a voksukat, míg Delhusa Gjon, Solti Ádám, Dobó Ági, valamint Sánta Laci Vasváriékra szavaztak. Így egyetlen szavazattal, 4-3 arányban Vivi és Fecsó lett a Nyerő páros.

Nyerő páros: Vasvári Vivi olimpikon futó volt, ehhez képest legyőzte Dórihttp://www.life.hu/sztarok/20180920-nyero-paros-vasvari-vivi-olimpikon-futo-volt-de-legyozte-dori.htmlVivit nem érintette jól, hogy Dóri teljesített a legjobban a zombi apokalipszis játékon, viselkedésével pedig megbántotta Dórit. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú: Jess Glynne felfedte magánéletéthttp://www.life.hu/sztarok/20180916-jess-glynne-felfedte-maganeletet-grammydijas.htmlJess Glynne 1989. október 20-án látta meg a napvilágot, Angliában. Míg apja ingatlanosként dolgozik, édesanyja a zeneiparban tevékenykedik. 15 évesen jelentkezett az X-Faktorba, ahonnan azért dobták ki, mert képtelen volt együttműködni a producerekkel. Később egyébként fordult a kocka, hiszen az angol Voice-ra mentornak felkérték, de a szigetország megdöbbenésére visszautasította az ajánlatot. Legnagyobb sikerét a Clean Bandittel érte el, hiszen a Rather Be-re még Grammy-díjat is kapott. 2017 után idén is interjút adott a Life.hu-nak, ahol az is kiderült, a rejtegetett magánéletét miért fedte fel hirtelen vadonatúj klipjében.TV + SztárokOrigoAnyagi gondjai vannak Somló Tamás özvegyének, Gyöngyvérnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180915-anyagi-gondjai-vannak-somlo-tamas-ozvegyenek-gyongyvernek.htmlMár több, mint két éve, hogy elhunyt Somló Tamás. Özvegye, Gyöngyvér azóta keményen küzd, hogy kislányukat, Lilit eltartsa, és a minap munkát is váltott, dentálhigiénikusként dolgozott, de most a jogi pálya felé vette az irányt. TV + Sztárok--Vasvári Vivien vallomása a Facebookon: "Mindig őszinte voltam"http://www.life.hu/sztarok/20180914-vasvari-vivien-nyero-paros-vallomasa-a-facebookon-mindig-oszinte-voltam.htmlVasvári, ahogy egy ország megismerte, Luxus Vivi a Nyerő páros egyik nagy meglepetése. A játékostársai is megszerették a nagyszájú, őszinte lányt, követői pedig egyre másra üzennek neki a közösségi oldalán, hogy eddig félreismerték, de belátják, kellemesen csalódtak benne. TV + SztárokOrigoNyerő páros: Vivien párja, Fecsó akár ikreket is szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20180915-nyero-paros-vivien-parja-fecso-akar-ikreket-is-szeretne.htmlAmikor a Nyerő páros játékosa Luxus VIvi és párja, Fecsó megtudták, hogy a lány valószínű újra babát vár, a forgatásról orvoshoz mentek, aki meg is erősítette a terhességi teszt eredményét. TV + SztárokOrigoNyerő páros: Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska esett ki a játékbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-nyero-paros-santa-laci-es-santaszephalmi-juliska-esett-ki-a-jatekbol-mar-csak-negy-par-van.htmlBár a szatyorcipelős feladatot a legjobban teljesítették, az értettségis játékban elbukott Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska a Nyerő párosban. Így Viviék mellett ők kerültek veszélyzónába, és ki is estek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.