Hosszú Facebook-posztban reagált Nyerő páros-győzelmükre Vasvári Vivi

Nyerő páros Vasvári Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, a Nyerő páros 2018-as győztese Vasvári Vivien és férje, Fecsó lett. Vivi hosszú Facebook-posztot tett közzé pénteken este. 

"Beestünk ebbe a játékba az esküvőnk másnapján. Nem készültünk fel egymásból, úgy jöttünk, ahogy voltunk, valójában azzal sem voltunk tisztában, mi vár ránk. Három cél vezérelt bennünket: 1. Érezzük jól magunkat, 2. Adjuk magunkat, 3. Ne essünk ki az első körben. Na hát kb. ennek megfelelően csetlettünk-botlottunk, lépésről lépésre haladtunk, de imádtuk az egészet! Szerintem Fecsón láttátok ezt a legjobban!" - kezdi Vivi, a teljes bejegyzést alább olvashatjátok, amelyhez egészen rövid idő alatt többszáz komment született.

Vivien a posztja alatt kapott hideget-meleget, de ez a játék alatt sem volt másképp. Sokan írták, hogy kellemesen csalódtak bennük, mások pedig úgy vélik, végig kétszínűek voltak.

Akárhogy is, a luxusfeleségek Viviéről a játék alatt olyan dolgok is kiderültek, amelyeket korábban nem biztos, hogy hittünk volna: például szuperul megállja a helyét a konyhában vagy nem esik kétségbe, ha sátorban kell aludnia. Emlékezzünk csak vissza arra, amikor az első nap átadta a szobájukat Gjoniéknak.

Vasvári Vivien és Fecsó 2018 Nyerő párosahttp://www.life.hu/sztarok/20180922-vasvari-vivien-es-fecso-2018-nyero-parosa-rtl-klubon.htmlPénteken este véget ért a Nyerő páros második évada. Először Tokár Tomi és párja, Dóri estek ki, a biztos döntőbe jutó Gáspárék mellé pedig Vivien és Fecsó csatlakozott a fináléban. TV + SztárokOrigoNyerő páros: Vasvári Vivi olimpikon futó volt, ehhez képest legyőzte Dórihttp://www.life.hu/sztarok/20180920-nyero-paros-vasvari-vivi-olimpikon-futo-volt-de-legyozte-dori.htmlVivit nem érintette jól, hogy Dóri teljesített a legjobban a zombi apokalipszis játékon, viselkedésével pedig megbántotta Dórit. TV + SztárokOrigoÍgy él most Zámbó Jimmy idős édesanyja, a 92 éves Anna nénihttp://www.life.hu/sztarok/20180916-igy-el-most-zambo-jimmy-idos-edesanyja-anna-neni.htmlAz idős asszony már alig-alig hagyja el az otthonát. TV + SztárokOrigoDrámai képkockák a Survivorbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180915-dramai-kepkockak-a-survivorben-rtl-klub.htmlSzeptember 24-től visszatér az RTL Klub képernyőjére a Survivor. A beharangozó kisfilm tanúsága szerint a veszekedések, kiborulások és könnyek ezúttal sem maradnak el. A Fülöp-szigeteken zajló túlélőshow műsorvezetője Istenes Bence lesz. TV + SztárokOrigoNyerő páros: Vivien párja, Fecsó akár ikreket is szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20180915-nyero-paros-vivien-parja-fecso-akar-ikreket-is-szeretne.htmlAmikor a Nyerő páros játékosa Luxus VIvi és párja, Fecsó megtudták, hogy a lány valószínű újra babát vár, a forgatásról orvoshoz mentek, aki meg is erősítette a terhességi teszt eredményét. TV + SztárokOrigoPalvin Barbara és Dylan Sprouse egy párhttp://www.life.hu/sztarok/20180908-palvin-barbara-es-dylan-sprouse-egy-par-instagram.htmlAmerikai színésszel, Dylan Sprouse-szal jár Palvin Barbi. A srácot a modell mutatta meg a Facebookján. Közös képükhöz azt írta: szerelmem.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.