A Survivor pszichológiája: Istenes Bence utánajárt, hogy mi zajlik le a túlélők fejében

Istenes Bence Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gaál Viktor pszichológus beavatja a nézőket a Survivor pszichológiájába. Ha mindig is kíváncsi voltál rá, hogy milyen folyamat zajlik le a túlélők fejében, most megtudhatod. 

Bence és a szakember arról beszélgetett, hogy néhány hét után a legkeményebbek is megtörnek: akkor esik le, hogy ez nem egy nyaralás, nem buli feltétlenül, minden biztos eltűnik és a nulláról kell építkezni. "Amíg te küzdesz a fájdalmad ellen, veszteni fogsz, de ahogy elfogadod, hogy ez fáj, bármeddig tudod csinálni" - vélekedik a pszichológus.

Felkészült a halálra Alain Delonhttp://www.life.hu/sztarok/20180922-felkeszult-a-halalra-alain-delon-szinesz.htmlA színész már kápolnát is építtetett magának.TV + Sztárok--Nyerő páros: Sánta Laci és Juliska döntése esett a legrosszabbul Gáspár Lacinakhttp://www.life.hu/sztarok/20180922-santa-laci-es-juliska-dontese-esett-a-legrosszabbul-gaspar-lacinak-a-nyero-parosban.htmlAhogy már megírtuk, 3-3 állás után egyetlen szavazaton múlt, hogy Vivien és Fecsó lettek a Nyerő páros. Laci az adás végén elmondta, kibe csalódott a legnagyobbat... TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra és Liptai Claudia együtt vezeti a Csak show és más semmit a TV2-nhttp://www.life.hu/sztarok/20180922-ordog-nora-es-liptai-claudia-egyutt-vezeti-a-csak-show-es-mas-semmit-a-tv2.htmlEgyütt vezeti a Csak show és más semmi műsort Ördög Nóra és Liptai Claudia ősszel a TV2-n. Korábban, amikor Nóra a TV2-höz igazolt, arról szóltak a pletykák, hogy nem szívelik egymást, de ezt ők rendre cáfolták. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huÍgy él most Zámbó Jimmy idős édesanyja, a 92 éves Anna nénihttp://www.life.hu/sztarok/20180916-igy-el-most-zambo-jimmy-idos-edesanyja-anna-neni.htmlAz idős asszony már alig-alig hagyja el az otthonát. TV + SztárokOrigoÖsszeáll újra a Spice Girl, Victoria Beckham azonban nem lesz bennehttp://www.life.hu/sztarok/20180916-osszeall-ujra-a-spice-girl-victoria-beckham-azonban-nem-lesz-benne.html13 koncertes turnéra indul jövőre a Spice Girls, egy valaki azonban kimarad a csajbandából.. TV + Sztárok--Állítják: képes érzelmei kimutatására Michael Schumacherhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-allitjak-kepes-erzelmei-kimutatasara-michael-schumacher-vilagbajnok-sibaleset-utan.htmlKét családtagra hivatkozva ír a Paris Match című lap Michael Schumacher állítólagos állapotáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.