Így él most Zámbó Jimmy idős édesanyja, a 92 éves Anna néni

Zámbó Jimmy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idős asszony már alig-alig hagyja el az otthonát. 

92 éves Anna néni a A Sorry! magazinnak beszélt arról, hogyan telnek a mindennapjai.

"Köszönöm szépen, isten kegyelméből megvagyok. Bottal jövök-megyek a szobákban, ki az erkélyre, a folyosóra; mikor melyik oldalra, ahol jobb idő mutatkozik. Az utcára nemigen járok már ki, csak járművel, de azok a régi nagy séták már elmaradnak, az már nehezen menne nekem. Kedvem az persze volna hozzá, de a lábam már nem bírja. A jobb ugyanis trombózisos, így már nehezemre esik a járkálás. Koromnál fogva pedig már nem tudnak ezzel mit kezdeni az orvosok. Ezek az évek egyébként is már isten ajándékai" - mondta el azb idős asszony.

"Jelenleg az ötödik pacemakeremmel élek. Nemrég megjegyezte az orvosom, hogy miért nem látogatom őt sűrűbben, hiszen alig tudja levakarni magáról az idős asszonyokat. De kérdem én: minek menjek, ha legutóbb azt mondta nekem, hogy már kiszedett belőlem mindent, és be is tett mindent, amit kellett? Úgy érzem, az élet minden napja ajándék számomra, így már nincs miért orvoshoz járnom" - tette hozzá.

Drámai képkockák a Survivorbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180915-dramai-kepkockak-a-survivorben-rtl-klub.htmlSzeptember 24-től visszatér az RTL Klub képernyőjére a Survivor. A beharangozó kisfilm tanúsága szerint a veszekedések, kiborulások és könnyek ezúttal sem maradnak el. A Fülöp-szigeteken zajló túlélőshow műsorvezetője Istenes Bence lesz. TV + SztárokOrigoNyerő páros: Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska esett ki a játékbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-nyero-paros-santa-laci-es-santaszephalmi-juliska-esett-ki-a-jatekbol-mar-csak-negy-par-van.htmlBár a szatyorcipelős feladatot a legjobban teljesítették, az értettségis játékban elbukott Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska a Nyerő párosban. Így Viviék mellett ők kerültek veszélyzónába, és ki is estek. TV + Sztárok--Vasvári Vivien vallomása a Facebookon: "Mindig őszinte voltam"http://www.life.hu/sztarok/20180914-vasvari-vivien-nyero-paros-vallomasa-a-facebookon-mindig-oszinte-voltam.htmlVasvári, ahogy egy ország megismerte, Luxus Vivi a Nyerő páros egyik nagy meglepetése. A játékostársai is megszerették a nagyszájú, őszinte lányt, követői pedig egyre másra üzennek neki a közösségi oldalán, hogy eddig félreismerték, de belátják, kellemesen csalódtak benne. TV + SztárokOrigoMegszólaltak a szomszédok Ádám Tamással kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180908-megszolaltak-a-szomszedok-adam-tamassal-kapcsolatban-igy-lattak.htmlA 66 éves színművészt, Ádám Tamást csütörtök délelőtt, fővárosi otthonában találták holtan. Halála okát állítólag gyógyszermérgezés okozta, közeli ismerősei szerint azonban nem öngyilkosság, hanem baleset áll ennek a hátterében. Szpmszédai közül néhányan viszont azt állítják: látszott, hogy baj van a színésszel. TV + Sztárok--Megmutatta új kedvesét Dancs Annamari http://www.life.hu/sztarok/20180908-megmutatta-uj-kedveset-dancs-annamari-szineszno-kerenyi-miklos-mate-exe.htmlEgy évvel ezelőtt nem is gondolta volna Dancs Annamari, hogy hamarosan újra boldog lesz. A színésznőt és 4 hónapos kisfiukat akkor hagyta el Kerényi Miklós Máté, aki egy fiatal kolléganőjébe szeretett bele. Két hónapja azonban Annamari is új párra talált, úgy tudni, kedvese is szakmabeli. TV + SztárokOrigoDiplomás nő lesz Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20180902-diplomas-no-lesz-gaspar-evelin-buszke-nagyszuleivel-fotoztak.htmlBüszke az egész Gáspár család Evelinre, hiszen nemsokára a kezébe foghatja a diplomáját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.