valóságshow Survivor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember 24-től visszatér az RTL Klub képernyőjére a Survivor. A beharangozó kisfilm tanúsága szerint a veszekedések, kiborulások és könnyek ezúttal sem maradnak el. A Fülöp-szigeteken zajló túlélőshow műsorvezetője Istenes Bence lesz.

A lenyűgöző helyszín azonban egy pillanatig sem engedi a játékosoknak, hogy elfeledjék a céljukat, az első perctől kezdve komoly megpróbáltatások elé állítja a versenyzőket, akik idén még keményebb és embert próbálóbb feladatokkal és körülményekkel néznek szembe. A szigetlakóknak nemcsak az éhséggel, a kegyetlen időjárási viszonyokkal és a veszélyeket rejtő környezettel kell megbírkózniuk, hanem saját magukkal és játékostársaikkal is. Annak, aki a 20 millió forint nyertese és az egyetlen Túlélő akar lenni, le kell győznie mindent és mindenkit! A sikeres tavalyi évad után az idei szereplők még felkészültebben és tudatosabban vetik bele magukat a túlélésért folytatott harcba, ami meglepő stratégiai lépéseket és váratlan fordulatokat is tartogat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.