Friss felvétel készült a a 90-es évek szívtiprójáról, Jason Donovanról

Forrás: Getty Images/1989 Gie Knaeps/Gie Knaeps -
Kylie Minogue videó duett akkor és most Jason Donovan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Minogue koncertjén a minap váratlanul megjelent az énekesnő egykori párja, és duettpartnere, Jason Donovan. A férfi még ma is remekül néz ki.

Bizonyára mindenki emlékszik a 80-as, 90-es évek szívtiprójára, Jason Donovanra. Egykori párjával, Kylie Minogue-gal énekelt közös dalát, az Especially for You-t rengetegen dúdolják a mai napig.

Kylie Minogue és Jason Donovan 1989-ben Forrás: Getty Images/1989 Gie Knaeps/Gie Knaeps

Az énekesnő a napokban a Hyde Parkban koncertezett, és amikor felcsendültek a jól ismert nóta dallamai, mindenki meglepetésére megjelent a színpadon egykori duettpartnere.

Jason Donovan a mai napig nagyon jóképű és láthatóan jó formában van: egyből karjaiba is kapta Kylie-t.

Diana személyi edzője elárulta, a hercegnő soha nem akart elválnihttp://www.life.hu/sztarok/20180910-diana-szemelyi-edzoje-elarulta-a-hercegno-soha-nem-akart-elvalni.htmlDiana személyi edzője elárulta, a hercegnő tulajdonképpen soha nem akart elválni Károlytól. TV + Sztárok--Megházasodott Ryan Lochte, olimpiai bajnok úszóhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-meghazasodott-ryan-lochte-olimpiai-bajnok-uszo.htmlSzűk körben mondta ki a boldogító igent Ryan Lochte szerelmének, akivel már van egy közös gyermekük. TV + SztárokOrigoMajkát támadják az Újpest-szurkolók Curtis miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180910-majkat-tamadjak-az-ujpestszurkolok-curtis-miatt.htmlSok támadást kap Majka azóta, hogy Curtis drogproblémájáról nyíltan beszélt. Az Újpest-drukkerek sem hagyták szó nélkül a dolgot. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni beperelné egykori barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180910-weisz-fanni-beperelne-egykori-baratnojet.htmlWeisz Fanni azon gondolkodik, hogy perre megy a barátnője, Szabadi Diána ellen, aki azt állította múlt héten, hogy látta, amint Fannira kezet emel a férje. TV + SztárokOrigoElőkerült egy régi levél, amelyet Fülöp herceg írt Dianánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-elokerult-egy-regi-level-amelyet-fulop-herceg-irt-diananak.htmlElőkerült egy 1992-es kézzel írott levél, amelyet Fülöp herceg küldött Dianának. Ebből kiderül, a herceg nagyon szerette menyét és támogatta őt Károllyal szemben. TV + Sztárok--Így borult ki a pályán Serena Williams: az ütőjét is kettétörte - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-igy-borult-ki-a-palyan-serena-williams-az-utojet-is-kettetorte.htmlA New Yorkban zajló nyílt női teniszbajnokság elődöntőjében Oszaka Naomi, a 20 éves japán teniszező és a világklasszis Serena Williams játszott egymással. A mérkőzés nem volt balhétől mentes, Serena az ütőjét is kettétörte.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.