Diana személyi edzője elárulta, a hercegnő soha nem akart elválni

Forrás: AFP/Patrick Riviere -
házasság válás Károly herceg titok Diana hercegnő személyi edző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana személyi edzője elárulta, a hercegnő tulajdonképpen soha nem akart elválni Károlytól.

Jenni Rivett a 90-es évek elején dolgozott együtt Dianával: nem csak a személyi edzője volt, hanem egyfajta bizalmasa, pszichológusa. Az edzések során sokat beszélgettek, a hercegnő titkokat is elárult a nőnek.

Rivett most úgy döntött, itt az ideje, hogy egyet eláruljon belőle a nagyvilágnak: Diana tulajdonképpen soha nem akart elválni Károlytól.

Benne akart maradni ebben a házasságban, meg akarta javítani, boldog kapcsolatra vágyott. Nagyon szerette Károlyt. Ő tényleg szerelemből házasodott és nem szándékozott elválni."

Diana személyi edzőjével osztotta meg titkait Forrás: AFP/Patrick Riviere

A személyi edző egyébként sokat segített Dianának abban is, hogy legyőzze a bulimiát. A hercegnő a rendszeres edzésekkel folyamatosan erősödött, izmosodott.

Minden egyes alkalommal erősebben távozott tőlem. Látszott rajta, hogy sokkal jobban érzi magát utána" – nyilatkozta a DailyMailnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.