Elbúcsúzott a köztévétől Tatár Csilla

TV2 műsorvezető Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A köztévétől a TV2-höz szerződött Tatár Csilla. A műsorvezető egy posztban tudatta ezt a követőivel. 

"Most egy időre elköszönök a tévémacitól. 4 év alatt nagyot fordult velem a világ, minden kisimult, én is a helyemre kerültem, anyuka lettem, férjhez mentem és talán magamat is sokkal jobban megismertem. Azt hiszem, ennek is köszönhető, hogy fél évvel ezelőtt bele mertem vágni valami újba, elindítottam a saját YouTube csatornámat, amit - kimondani is hihetetlen, de fél év alatt- már 1.5 millióan néztetek meg! Ez egy új szerelemprojekt, egy saját vállalkozás, ami merőben új kapukat nyitott meg előttem és bebizonyította, hogy az őszinte beszélgetésekért, Ti nézők, továbbra is hálásak vagytok! Most egy új korszak kezdődik az életemben, aminek további állomásain remélem Ti is velem tartotok majd! Köszönöm az elmúlt éveket az MTVA-nak és sok sikert sikert kívánok nekik a folytatáshoz. Mi pedig ősszel találkozunk a TV2-n!" - tette közzé.

Gáspár Laciék és Veiszer Alindáék a Nyerő Páros a többség szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20180908--gaspar-laciek-es-veiszer-alindaek-a-nyero-paros-a-tobbseg-szerint-rtl-klub.htmlA párok azt a feladatot kapták, hogy aszerint rakják sorba a még játékban lévő 6 párt, hogy kit tartanak a legnyerőbb és a legkevésbé nyerő párosnak. TV + SztárokOrigoHoltan találtak otthonában Ariana Grande exére: Mac Miller rapperrehttp://www.life.hu/sztarok/20180908-holtan-talaltak-otthonaban-ariana-grande-exere-mac-miller-rapperre.htmlPénteken meghalt a 26 éves Mac Miller, rapper, Ariana Grande exe. TV + Sztárok--Így nézett ki Kim Kardashian 10 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20180908-igy-nezett-ki-kim-kardashian-10-evvel-ezelott-1998ban.html10 év alatt a legtöbbünk rengeteget változik, de egy fotó tanúsága szerint Kim Kardashián még ennél is többet. TV + Sztárok--Ezek voltak Diana utolsó szavai a mentésében részt vevő tűzoltó szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20180902-ezek-voltak-diana-hercegno-utolso-szavai-a-menteseben-reszt-vevo-tuzolto-szerint.htmlAugusztus 31-én volt 21 éve, hogy Diana hercegnő tragikus autóbalesetben elhunyt. A mentésében részt vevő tűzoltó most megszólalt, többek között elmondta, biztos volt benne, hogy Diana túléli a karambolt. Nem így történt. TV + Sztárok--Hatalmas dekoltázst villantott Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180902-hatalmas-dekoltazst-villantott-sarka-kata-az-instagramon.htmlFriss, merész fotóval örvendeztette meg a férfiakat Instagramján Sarka Kata. TV + SztárokOrigoNem csak edz, bulizik is Verrasztó Dávidhttp://www.life.hu/sztarok/20180901-nem-csak-edz-bulizik-is-verraszto-david-uszo.htmlNem veti meg a bulizást a 30 éves világklasszis magyar úszó, Verrasztó Dávid. Közösségi oldalán is gyakran oszt meg fotókat szabadidejéről éppúgy, ahogy edzéseiről is.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.