Tokár Tomi majdnem feladta a játékot a Nyerő párosban

Forrás: RTL Klub -
Nyerő páros Tokár Tomi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk róla, embert próbáló feladatot kellett végrehajtaniuk a Nyerő páros játékosainak. A függő hídon való átkelés a tériszonyos Tokár Tomit nagyon megviselte. 

A műsorvezető rettenetesen kiakadt a feladat alatt: "ezt nem tudom megcsinálni" mondogatta az imbolygó hídon, sőt, a könnyei is kijöttek, de végül túljutott rajta. A videó láttán minket is kivert a víz.

"Most úgy érzem, ő az ő szuperhősöm, nagyon felnézek rá, emberfeletti, amit csinált" - értékelte barátnője Tomit.

Gáspár Laciék és Veiszer Alindáék a Nyerő Páros a többség szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20180908--gaspar-laciek-es-veiszer-alindaek-a-nyero-paros-a-tobbseg-szerint-rtl-klub.htmlA párok azt a feladatot kapták, hogy aszerint rakják sorba a még játékban lévő 6 párt, hogy kit tartanak a legnyerőbb és a legkevésbé nyerő párosnak. TV + SztárokOrigoÁdám Tamás ismerősei szerint a színész véletlenül vehetett be több gyógyszerthttp://www.life.hu/sztarok/20180908-adam-tamas-a-familia-kft-egykori-szereploje-ismerosei-szerint-a-szinesz-veletlenul-vehetett-be-tobb.htmlA Família Kft. egykori sztárját, a 66 éves Ádám Tamást holtan találták otthonában a minap. A rendőrség sokáig helyszínelt, az idegenkezűséget kizárták, mostanra pedig az is kiderült, a színész tragikus halálát gyógyszermérgezés okozta. TV + Sztárok--Ezek voltak Diana utolsó szavai a mentésében részt vevő tűzoltó szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20180902-ezek-voltak-diana-hercegno-utolso-szavai-a-menteseben-reszt-vevo-tuzolto-szerint.htmlAugusztus 31-én volt 21 éve, hogy Diana hercegnő tragikus autóbalesetben elhunyt. A mentésében részt vevő tűzoltó most megszólalt, többek között elmondta, biztos volt benne, hogy Diana túléli a karambolt. Nem így történt. TV + Sztárok--Vajna Timi félmeztelen szelfin pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20180902-vajna-timi-felmeztelen-szelfin-pozol-instagram.htmlVan, aki segítene Timinek az öltözésben vagy vetkőzésben...TV + SztárokOrigoNapi 1000 forintból él a Neoton Família volt énekesnője, Pál Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180902-napi-1000-forintbol-el-a-neoton-familia-volt-enekesnoje-pal-eva.html--Nehéz kihívással kellett szembenézniük a Nyerő páros játékosainakhttp://www.life.hu/sztarok/20180908-nehez-kihivassal-kellett-szembenezniuk-a-nyero-paros-jatekosainak-teriszony.htmlA Nyerő páros legnehezebb kihívását kellett teljesíteniük pénteken a párosoknak. A függőhídon való átkelés túlzás nélkül mindenkit megviselt, most megmutatjuk, miként sikerült nekik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.